Naterali su me da se udam za Dragana! Branka Pujić pod pritiskom rekla DA, ovo je prava istina o njenom braku

Naterali su me da se udam za Dragana! Branka Pujić pod pritiskom rekla DA, ovo je prava istina o njenom braku

Autor: | 10/12/2022

0

Venčanje Branke Pujić i Dragana Jovanovića nije bilo planirano

Branka Pujić i Dragan Jovanović venčali su se 1992, posle višegodišnje veze.

Njihov susret na fakultetu bio je fatalan. Gagi je odmah znao da je upoznao ženu svog života, ali morao je malo da pričeka dok i Branka nije shvatila da su rođeni jedno za drugo.

‒ Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu ‒ ispričala je u jednom intervuju, dodajući da se ljubav rodila posle zajedničkog projekta.

Pročitajte: Zemunac sa Zlatibora - Zavirite u čarobnu planinsku kuću Dragana Jovanovića FOTO

Dalibor Danilović

 

‒ Ali, nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me je prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan. A meni je u početku sa njim bilo vrlo lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano je preraslo u ovo što imamo danas. Najjače oružje su mu šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali je jako dobar čovek ‒ pobrojala je Branka vrline supruga, sa kojim ima ćerku Anđelu, koja je krenula njihovim glumačkim putem.

Pročitajte: Test za zeta - Anđela Jovanović i Mihail Dudaš otkrili kako su se upoznali, pa progovorili o njenim roditeljima

Instagram

 

Iako Branka i Gagi važe za par koji se može pohvaliti stabilnim brakom, bez skandala i trzavica, činjenica je da su se venčali pod pritiskom.

‒ Oduvek sam maštala da se nikada ne udam jer mi je taj čin bio strašan, ali sam na kraju odustala od svojih stavova. Nismo želeli da pravimo venčanje, ali smo pod pritiskom roditelja poklekli. Na taj korak odlučili smo se i zbog Anđele, a sigurna sam da bismo i danas bili zajedno bez obzira na papir ‒ kaže Branka.

Pročitajte: Kada sam upoznala Gagija imala sam dečka - Velika ljubav ne zna za prepreke

Dalibor Danilović

 

Venčanje Branke Pujić i Dragana Jovanovića, koje je bilo u maju 1992. godine, glumica pamti kao jedan od najlepših dana u životu.

‒ Bilo je veoma romantično u restoranu Ušće, s pogledom na Dunav i Kalemegdan. Došli su svi naši prijatelji i rodbina, i sva ljubav je bila usmerena ka nama. Uveče smo otišli na medeni mesec u zamak Dunđerski, koji je izgledao ovako: nas dvoje u venčanim odelima, dvorac se beli na mesečini, on me nosi u naručju. Prosto da vam srce stane.

Privatna Arhiva

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti