Ozbiljan korak u vezi Anđele Jovanović - Porodica ne skriva oduševljenje!

Ozbiljan korak u vezi Anđele Jovanović - Porodica ne skriva oduševljenje!

Autor: | 04/02/2021

0

Vest da su glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš u vezi, oduševila je domaću javnost. Ipak, oboje su, kada je njihova romansa u pitanju neretko "škrti" na rečima i biraju da svoju intimu zadrže za sebe. Romansa mladog para traje mesecima, a na licu Anđele Jovanović jasno se vidi da nikada nije bila srećnija. Kako su oboje ludo zaljubljeni, ozbiljan korak u vezi Anđele Jovanović bio je potpuno logičan sled. Naime, mlada glumica odlučila je da svog dečka konačno upozna sa roditeljima.

Gagi i Branka znali su da je Anđela zaljubljena i nestrpljivo su očekivali kada će imati priliku da upoznaju njenog momka. A kako je sve proteklo otkrio je Mihail Dudaš, koji je prvi put u javnosti govorio o svojoj romansi sa Anđelom.

Pročitajte: Anđela Jovanović i naš poznati sportista u vezi, glumica potvrdila - Istina je! (foto)

 

 

- Oni su sjajni ljudi, harizmatični, pametni. Sa Draganom sam igrao bilijar i stoni tenis. Nismo previše boravili sa Brankom i Anđelom tada, u podrumu smo igrali. Nisam mogao da mu pariram. Odlični su ljudi - kaže Mihail, koji je oduševljen Anđelinom porodicom.

Mihail se uključio uživo kao gost iznenađenja, tokom Anđelinog gostovanja u emisiji "Šok Tok", što je glumicu zaista dirnulo, pa cele večeri nije skidala osmeh s lica.

- Ovo je bilo lepo iznenađenje. Istina je sve što je rekao, jako su se lepo družili Dragan i on, našli su se u ljubavi prema sportu, divno je proteklo, to mi je najvažnije, važno mi je da se partner uklapa u moju porodicu što je slučaj - iskreno je rekla Anđela.

Pročitajte: Potpuno neočekivano - Anđela Jovanović menja profesiju?

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti