Zavirite u prelepu kuću Goce Lazarević: Stilski nameštaj sama je birala, a brojna ogledala imaju posebno značenje (foto)

Zavirite u prelepu kuću Goce Lazarević: Stilski nameštaj sama je birala, a brojna ogledala imaju posebno značenje (foto)

Autor: | 26/02/2022

0

Dom Goce Lazarević na Bežanijskoj kosi oaza je mira poznate pevačice. Kako je jednom prilikom istakla kuću je više puta uređivala, ali je uvek pribegavala toplim prirodnim materijalima.

‒ Više puta sam sređivala dom, selila se, ali generalno ne volim ništa što je uniformisano. Niko ne može u dizajnu da izmisli toplu vodu. Oduvek sam volela koncept toplog doma, a to za mene znači da su upotrebljeni prirodni, topli materijali, na primer, drvo, kako bi se napravio starinski nameštaj koji ima vrednost antikviteta – izjavila je Goca jednom prilikom za HELLO!.

Pročitajte: Zaljubljena do ušiju, Goca Lazarević konačno pokazala novog partnera - Neka se zna, violinu je zamenila gitara (foto)

Instagram

 
 

Gledano spolja, kuća na prvi pogled izgleda kao većina luksuznih vila na Bežanijskoj kosi. Ipak, ne može se svako pohvaliti bajkovitim dvorištem ispunjenim cvećem o kome Goca brine sa velikim uživanjem.

Pročitajte: Dom Izvorinke Milošević zadiviće mnoge - Stan je sama opremila, a jedan detalj iz daleke Kanade oduševiće sve (foto)

Instagram

 

Enterijer je opremljen upečatljivim komadima stilskog nameštaja, a u prostranom dnevnom boravku dominira masivni kamin.

Pročitajte: Nisu želeli arhitektu ni enterijeristu - Ovde žive Biljana i Aca Ilić, pevačica je svaki kutak prelepe kuće samostalno uredila

Instagram

 

Goca priznaje da vreme u kuhinji nerado provodi, ali kada unuci nešto zatraže, rado zasuče rukave.

‒ Ne mogu reći da se u kuhinji najbolje osećam, ne volim da kuvam, ali kod mene se svi uvek dobro najedu. Moji unuci ne vole „brzu hranu“, odrasli su na specijalitetima domaće kuhinje i za njih mi nikad ništa nije teško. Kada kažem da mrzim da kuvam, smeju mi se jer zvučim kao Milena Dravić u filmu „Nije lako sa muškarcima“, dakle, samo kukam i govorim da neću, a sve radim, i više od toga – smeje se renomirana pevačica.

Pročitajte: Luksuzna vila u kojoj je Severina godinama živela - Zavirite u dom Dragana Kojića Kebe, jedan detalj posebno je upečatljiv (foto)

Instagram

 

Dom Goce Lazarević ispunjen je brojnim ogledalima koja se nalaze u gotovo svakoj prostoriji i imaju posebno značenje.

Pročitajte: Zelena oaza usred grada - O prelepom dvorištu Olivere Balašević priča ceo Novi Sad (foto)

Instagram

 

‒ Da li znate da ja bukvalno imam ogledala po celoj kući, osim u kuhinji. Ne zato što sam narcis, nego sam previše samokritična. Pošto sam sama svoj stilista, kad krenem na neko gostovanje, samo vrtim ogledalo i gledam se iz svakog ugla. E onda vidim da mi se, recimo, providi veš ili da nije adekvatan za to što nosim, ili mi kipi sa strane nešto, i onda dok se ne upakujem kako treba ne krećem iz kuće – šaljivo zaključuje Goca za Grand Online.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti