Novi početak u mirnoj luci: Lazar Ristovski posle razvoda napustio Srbiju, ovde je pronašao utočište (foto)

Novi početak u mirnoj luci: Lazar Ristovski posle razvoda napustio Srbiju, ovde je pronašao utočište (foto)

Autor: | 16/02/2022

5
Kuća Lazara Ristovskog u Crnoj Gori utočište posle razvoda

Vest o razvodu Lazara i Danice Ristovski posle 42 godine braka zatekla je javnost. Odluka da se krene u ovaj nimalo prijatan proces usledila je pošto su istaknuti dramski umetnici procenili da su potrošili energiju koja ih je decenijama vezivala.

Pročitajte: Kraj posle 42 godine braka - Razvode se Danica i Lazar Ristovski!

Boško Karanović

 

Kako prenose beogradski mediji, proslavljeni glumac se pre nekoliko meseci iselio iz porodičnog doma u Zemunu i život nastavio u svojoj kući u blizini Kotora.

 

‒ Lazar poslednjih meseci uglavnom boravi u njihovoj kući u Glavatičićima kod Kotora, dok je Danica okupirana snimanjem treće sezone „Igre sudbine“. Posvetila se poslu, a svaki slobodan trenutak koristi da vidi unuka. Nije nam bilo jasno što je Lazar stalno u Crnoj Gori, ali sad smo sve povezali. Poslednjih meseci samo smo ga dva puta videli u Zemunu. Šetao je kejom sam i zamišljen  ‒ otkrila je za Kurir komšinica poznatog para.

Pročitajte: Lazar Ristovski napustio porodični dom i otkrio razloge razvoda - Gledali smo se očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav

Instagram

 
 

Kuća Lazara Ristovskog u blizini Kotora savršeno je utočište posle turbulencija u privatnom životu. U letnjim mesecima glumac je uglavnom na svom brodu, a krstarenje sa prijateljima predstavlja mu pravi užitak.

Instagram

 

Komentari (5)

Loading
Bzv. 10:55 18.02.2022
Odgovori

Šta mu je smetala žena da krstari i dalje, stiče se utisak da je bira mirna, povučena, davala mu podršku ceo život .... Baš me razočarao!

Nela 18:45 18.02.2022
Odgovori

Bas sam razocarana, napustiti zenu koja ga je citav zivot podrzavala I stvarala, verovatno nasal nesto mlađe. Fuj Podrska gosport Danici

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti