Jelenu će ovo potpuno slomiti: Prva zajednička fotografija Momčila i Ane posle glasina o tajnoj vezi FOTO

Jelenu će ovo potpuno slomiti: Prva zajednička fotografija Momčila i Ane posle glasina o tajnoj vezi FOTO

Autor: | 26/01/2023

0

Momčilo i Ana prvi put zajedno posle glasina o vezi

Strasti oko razvoda Jelene Perčin i Momčila Otaševića još se nisu stišale. Doskorašnji par ne komentariše razloge koji su srušili njihovu naizgled idiličnu ljubav, a hrvatski Story dolio je ulje na vatru tvrdnjom da je glavni krivac zgodna glumica rodom iz Splita Ana Uršula Najev. Kako su naveli, između nje i Momčila rodila se romansa na snimanju humorističke serije „Kumovi”, koja se emituje i u Srbiji.

Pročitajte: Najtužniji rođendan Jelene Perčin - Danas puni 42 godine, porodica joj se raspada, a bivši muž...

Nova TV

 
 

Crnogorski glumac se sada, prvi put posle glasina, pojavio u društvu hrvatske koleginice. Zajedničkim selfijem najavili su početak snimanje nove sezone serije, ali i otkrili da su, uprkos naslovima koji prate njihov odnos, odlično raspoloženi. Momčilo i Ana prosto sijaju.

Pročitajte: Sušta suprotnost Momčilu - Ovo je prvi suprug Jelene Perčin sa kojim glumica ima ćerku neobičnog imena FOTO

Instagram

 

U prvoj i jedinoj izjavi Ana Uršula Najev oštro je demantovala da je ona razlog razvoda Momčila Otaševića i Jelene Perčin.

− Glasine da sam ja razlog njihovog razvoda nemaju nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebalo bi njih da pitate za detalje. Momo ima dvoje male dece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje istinu – izjavila je glumica za Slobodnu Dalmaciju.

Nova Tv

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još