Bazen, pet soba i dvorište opasano zidinama: Pogledajte u kakvoj kući na Gardošu Lazar Ristovski provodi momačke dane bez Danice FOTO

Bazen, pet soba i dvorište opasano zidinama: Pogledajte u kakvoj kući na Gardošu Lazar Ristovski provodi momačke dane bez Danice FOTO

Autor: | 13/05/2023

1

Kuća Lazara Ristovskog na Gardošu pravi raj

Važili su za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na javnoj sceni Srbije, a onda se brak Danice i Lazara Ristovskog raspao kao kula od karata i to posle 40 godina, a razlog tome, kako su naveli, jeste nedostatak emocija.

Pročitajte: Šta razvod učini od žene - Izgled Danice Ristovski ne prestaje da se komentariše, pogledajte najnovije fotografije

Boško Karanović

 

Sa jedne strane, glumicu smo posle bračnog brodoloma, imali prilike da vidimo na javnim događajima, ali i u popularnim serijama, dok je sa druge strane, njen sada već bivši suprug u medijskoj ilegali već duže vreme.

Ipak, nedavno smo imali prilike da na popularnoj društvenoj mreži vidimo Lazara Ristovskog, kako uživa u svom luksuznom domu u Zemunu.

Naime, legendarni glumac je objavio fotografiju iz bazenu koji se nalazi na terasi njegove kuće na Gardošu, gde letnje dane najviše voli da provodi  u svojoj oazi daleko od svih.

Pročitajte: Lazar Ristovski napustio porodični dom i otkrio razloge razvoda - Gledali smo se očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav

Instagram

 

Osim bazena i dvorišta opasanim zidinama, vila poseduje i pet soba i dva kupatila, a kako su mediji ranije prenosili njena površina je 182 kvadrata.

printscreen

 

Podsetimo, Danica i Lazar, venčali su se 1980. godine, a u braku su dobili dva sina - Petra koji je filmski producent i reditelj i Jovana koji je završio ekonomiju. Stariji sin oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, dok mlađi Jovan sa suprugom Ljiljanom ima sina Bogdana.

 

Komentari (1)

Loading
Filip 00:01 14.05.2023
Odgovori

Bar se nije nakezio onim laznim osmesima estradnih licnosti, ali kao da jeste.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti