Lazar, ko? Danica Ristovski ne skida osmeh sa lica, kolega otkrio sve

Lazar, ko? Danica Ristovski ne skida osmeh sa lica, kolega otkrio sve

Autor: | 27/11/2023

0

Danica Ristovski razvod dobro podnosi

Kada je kao bomba odjeknula vest da se Lazar i Danica Ristovski razvode posle četiri decenije braka, javnost je bila, malo je reći, u šoku.

Boško Karanović

 

Doduše, ova vest je brzo pala u senku druge - da je Lazar ljubav našao pored 39 godina mlađe koleginice Anice Lazić. Javnost je saznala za njihovu romansu, da žive zajedno u luks stanu u elitnom delu Beograda.

Instagram

 

Glumac je navodno prodao svoju momačku kuću u Zemunu, a na nekoliko fotografija mlada Anica pokazala je prsten koji su svi protumačili kao verenički.

Pročitajte: Modni okršaj veka, bivša i sadašnja odmerile snage - Danica Ristovski i Anica Lazić, kome bolje stoji cvetna haljina

Toliko brzo se sve desilo da su svi razmišljali kako se Danica oseća u tom trenutku. Razvod je sam po sebi težak period za svaku ženu, posebno kada se odvija pred budnim očima javnosti.

Ata Images

 

Međutim, došlo je vreme da se suze obrišu. Vrsna glumica pravi male korake kako bi zalečila svoje srce, i po svemu sudeći odlično joj ide.

Pročitajte: Sramota, može unuka da mu bude! Stigla reakcija Danice Ristovski, nije štedela reči za bivšeg muža

Nije se zatvorila u kuću, već vredno radi, ulaže u sebe i zabavlja se sa svojim prijateljima i kolegama koji joj pružaju neverovatnu podršku u ovom komplikovanom periodu.

Ata Images

 

Žarko Jokanović objavio je jednu sliku sa njihovog zajedničkog izlaska, na kojoj je Danica nasmejana i nazdravlja u kameru.

Lepo raspoložena, u dobrom društvu, izgleda da glumica dobro podnosi razvod, kao i da uživa u životu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još