Nataša i Dača ponovo kao jedno, Hana objavila fotografije i SMS poruke: Imam najbolje roditelje na svetu! (video)

Nataša i Dača ponovo kao jedno, Hana objavila fotografije i SMS poruke: Imam najbolje roditelje na svetu! (video)

Autor: | 11/02/2022

4

Hana Ikodinović, ćerka pop zvezde Nataše Bekvalac i nekadašnjeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, ponovo je aktivna na društvenim mrežama, a jedna objava izazvala je posebnu pažnju. Ona je, naime, na TikToku objavila video kojim javno zahvaljuje roditeljima na ljubavi, pažnji i podršci kojom je nesebično obasipaju.

Pročitajte: Javno priznala i sve iznenadila - Ovaj muškarac je najveća ljubav Nataše Bekvalac, pop zvezda nikad iskrenija

Instagram

 

Uz konstataciju da je poslednja dva dana emotivna i da ima najbolje roditelje na svetu, Hana je napravila video od fotografija sa mamom i tatom, kao i SMS poruka koje joj šalju.

„Voli te ćale“, „Volim te najviše na svetu“, „Nigelitice, hoćeš na ručak sa mnom i Majom posle škole“, „Prelepa si“, „Ti si naša lepotica“, neke su od poruka koje su joj roditelji slali.

@hanaa.ikodinovic

emotivna sam poslednja dva dana ♬ slipping through my fingers - favsoundds

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović razveli su se 2011. godine, ali nikada nisu dozvolili da Hana na bilo koji način oseti posledice njihovog rastanka.

‒ Dača i ja smo u nikad boljim odnosima. Kad se odstrani ono što ne valja, u našem slučaju to je bio samo muško-ženski odnos, a sve ostalo valja, onda više nema nikakvih problema. Danilo nam je zaista potreban u ovoj fazi i ima predivnu suprugu koja je puna razumevanja za sve to – ispričala je nedavno Nataša.

Pročitajte: Koliko su se samo voleli, bili su kao jedno - Nikad viđene fotografije sa venčanja Nataše i Dače

Story arhiva

 

Komentari (4)

Loading
Snezana 17:09 12.02.2022
Odgovori

Divna si Hana. Divna. Prelepooo. Ja sam samohrana mama dva sina. Dobri momci.dobra moja deca..ALI devojke tj cerke su neznije i osetljivije za roditele. A to si uprvo TI draga Hana. Veliki pozdrav Tebi lepotice,tvojoj preslatkoj seki i prelepoj mami❤

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti