Duško Tošić prvi put otkrio šta se dešava u porodici: Pomenuo i ćerke, a sa Jelenom...

Duško Tošić prvi put otkrio šta se dešava u porodici: Pomenuo i ćerke, a sa Jelenom...

Autor: | 26/05/2024

0

Duško Tošić prvi put o razvodu

Početkom jula 2022. kao bomba je odjeknula vest da se Jelena Karleuša posle 14 godina braka razvodi od Duška Tošića.

Instagram/Nika Tošić

 

Zvanične informacija o razvodu i potpisane papiri do danas nismo videli, a supružnici navodno i dalje žive pod istim krovom i zajedno brinu o ćerkama Atini i Niki.

Popularni sportista se u razgovoru za Kurir posle dužeg vremena osvrnuo na odnos sa još uvek zakonitom suprugom.

Pročitajte: Dok se ne rodi mali Tošić - Duško za sina čuva nešto posebno, ne želi da ga razdvaja od Atine i Nike

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno.

I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu.

Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti o razvodu braka, što je u interesu svih - otkrio je sportista.

M.M./ATAImages

 

Ovo je prvi put da je nekadašnji fudbaler javno progovorio o zvaničnom razlazu sa pevačicom. Do sada se nije oglašavao o ovoj temi.

S druge strane, Karleuša je u intervjuima koje je davala za medije u više navrata isticala da sa suprugom komunicira isključivo preko advokata.

Podsetimo, bajka je počela 28. juna 2008. godine. Jelena Karleuša tada je bila u sedmom mesecu trudnoće, ali venčanica joj je stajala kao salivena.

Bez ijednog kilograma viška, sa sveže preplanulim tenom posle odmora u Turskoj. Vratićemo film 14 godina unazad. Film na kakvom bi zavidela i „fabrika snova“...

Sa ravnom plavom kosom, bez šminke i u mini-trudničkoj haljini, pop diva ušetala je u hotel „President“ u Kovilovu i dala signal da završne pripreme za njeno venčanje mogu da počnu. 

Marija Tarlać i Tamara Paunović brižljivo su postavljale svećice, ronioci pistu na sredini bazena, a oltar u obliku srca bio je ukrašen sa nekoliko hiljada belih pupoljaka. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs AA/ABACA/Abaca Press/Profimedia

Slične Vesti