Slavilo se do zore u Zrenjaninu: Duško Tošić napravio ludu rođendansku žurku, iznenadićete se ko je sve došao (foto)

Slavilo se do zore u Zrenjaninu: Duško Tošić napravio ludu rođendansku žurku, iznenadićete se ko je sve došao (foto)

Autor: | 20/01/2022

1

Rođendanska žurka Duška Tošića obeležila veče koje je za nama 

Duško Tošić napunio je 37 godina, a posle porodične drame, preležane korone i tragične pogibije velikog prijatelja i kolege, odlučio je da prekine crni niz dešavanja. Kako drugačije nego rođendanskom žurkom.

Pročitajte: Koferi su spakovani - Baš na rođendan Duška Tošića Jelena Karleuša donela veliku odluku (video)

Instagram

 

Suprug Jelene Karleuše mudro je odlučio da provod ne bude u Beogradu, kako su svi očekivali, već je goste pozvao u rodni Zrenjanin. Veliki broj poznatih, pre svega Tošićevih kolega iz sveta fudbala, okupio se u jednom gradskom restoranu, gde je slavlje trajalo do sitnih sati.

Instagram

 

Tu su bili nekadašnji reprezentativci Miloš Krasić, Nenad Jestrović, Filip Đorđević, kapiten „Partizana“ Lazar Marković i njegov brat Filip, takođe fudbaler, kao i bivši napadač „Zvezde“ Andrija Kaluđerović i drugi...

Pročitajte: Nikad nije bilo jasnije - Jelena i Duško prošli su mnogo toga, odluka o razvodu je konačna

Instagram

 

Rođendanska žurka Duška Tošića bez nje 

Kako je dobio zabranu prilaza supruzi, Jelenu Kaleušu niko nije ni očekivao na proslavi. Ona je juče zajedno sa ćerkama otputovala u Dubai gde će sutra održati koncert, ali niko nije ni pomišljao da će rođendanska žurka Duška Tošića proći bez ijedne dame.

Instagram

 

Izgleda da je Tošić o svemu mislio pa i o tome da medijima ne da ni mrvu povoda da o njemu pišu u lošem kontekst, pa je žurku organizovao samo za jači pol.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti