Budući deda Tonči Huljić progovorio o Haninoj trudnoći: Mogu da kažem samo dve stvari

Budući deda Tonči Huljić progovorio o Haninoj trudnoći: Mogu da kažem samo dve stvari

Autor: | 13/01/2022

1

Petar i Hana postaju roditelji, oglasio se Tonči Huljić

Pošto je do medija stigla vest da je njegova ćerka Hana u drugom stanju, Tonči Huljić ostao je zatečen kako je ova informacija pronašla put do javnosti. Kako je poznati muzičar otkrio za „Večernji.hr“, da Petar i Hana čekaju dete znali su samo članovi porodice i najbliži prijatelji.

Pročitajte: Potvrđene lepe vesti - Petar Grašo postaje otac, Hana Huljić trudna

Instagram

 

‒ Mi ni sami više ne pričamo o tome glasno, da nas neko ne čuje. Povodom aktuelne situacije i bezbroj poziva koje dobijam, mogu da kažem samo dve stvari: pod jedan, nadam se da će me i sin uskoro iznenaditi jednom ovakvom vešću, a pod dva, mi zaista nismo rijaliti-porodica, ne trudimo se da punimo portale i maltretiramo javnost privatnim životom. Ne smatramo da smo po nečemu posebni i različiti od ostalih, da bismo u tolikoj meri intrigirali. Zato je ovo sve što mogu i hoću da kažem na ovu temu, a siguran sam da delim mišljenje i sa ostalim članovima porodice – ispričao je Tonči povodom vesti da Petar i Hana postaju roditelji.

Pročitajte: Toliko je želela dete - Petar Grašo postaje otac, Danijela Martinović poslala jasnu poruku (foto)

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
Seka 13:33 22.02.2022
Odgovori

Tonci ,kako si mogao dozvoliti da ti se kci uda za covjeka sa tolikom razlikom u godinama. Njoj je vjerovatno hvalio stari(otac) u njenom odgoju pa joj se nasao Graso u kome je pronasla ocinsku figuru i nedostatak ljubavi. Puno srice u novoj obitelji i dolazak prinove.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti