Gospodin i gospođa Grašo! Venčali se Hana i Petar, mlada blistala u božanstvenoj venčanici, mladoženja nikad srećniji (foto)

Gospodin i gospođa Grašo! Venčali se Hana i Petar, mlada blistala u božanstvenoj venčanici, mladoženja nikad srećniji (foto)

Autor: | 19/02/2022

0

Venčanje Petra i Hane privuklo veliku pažnju

Petar Grašo i Hana Huljić venčali su se danas u Splitu. Pred veoma malim brojem zvanica Petar i trudna Hana zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav u crkvi Sv. Dominika u Splitu. 

Mladenci su blistali, a o mladinom izgledu ne prestaje da se komenatriše. U prelepoj beloj venčanici koju je specijalno za nju radio dizajner Jurica Pirić iz brenda „Arileo“ i sa novom bojom kose, Hana je ostavila sve bez daha.

Pročitajte: Dizajner otkrio detalje o Haninoj venčanici - Nikada nisam doživeo ovako nešto

Prelepoj Hani kuma je bila njena najbolja prijateljica pevačica Domenica Žuvela, adok je Petar imao dva kuma, dugogodišnjeg bliskog prijatelja Dina Rađu i slovenačkog kuvara Tomaža Kavčića. Neposredno pred sveti čin, nekadađnji košarkaš oglasio se na Instagramu i podelio delić svečane atmosfere. Dino je objavio fotografiju crkve u kojoj je održano venčanje i uz nju dodao animaciju zvona.

Instagram

 

Oduševljenje mladencima nije krila ni Hanina kuma.

- Jednostavno kad se dvoje najboljih ljudi koje poznajem spoje, onda vam je sve jasno - rekla je presrećna Domenica za Dnevnik.hr. 

Pročitajte: Petar Grašo prvi put progovorio o prinovi - Trebalo mi je vremena da osvestim tu informaciju

Intimno venčanje Petra i Hane održano je u društvu porodice i najbližih prijatelja, dok će, kako piše "Gloria.hr", svadbena proslava zajedno sa krštenjem bebe biti održana na jesen, kada će se kako je najavljeno okupiti čak 500 zvanica.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još