On ne kuva, ne ide na pijacu, ne plaća račune, ali njoj to ni najmanje ne smeta: Ova plavuša prelepih očiju je Tončijeva supruga

On ne kuva, ne ide na pijacu, ne plaća račune, ali njoj to ni najmanje ne smeta: Ova plavuša prelepih očiju je Tončijeva supruga

Autor: | 25/03/2022

0

Tonči i Vjekoslava Huljić nikad srećniji

U godini u kojoj se njihova ćerka Hana udala za Petra Graša i u kojoj očekuju rođenje unuke Tončiju i Vjekoslavi Huljić predstoji još jedan važan povod za slavlje – 35 godina skladnog braka. 

Jedan od najuspešnijih parova iz sveta muzike, ne samo u Hrvatskoj, već i u regionu, iz čije su „radionice“ izašli hitovi bez roka trajanja, ima običaj da kaže da su duže zajedno nego što su živeli jedno bez drugog. 

Pročitajte: Gospodin i gospođa Grašo! Venčali se Hana i Petar, mlada blistala u božanstvenoj venčanici, mladoženja nikad srećniji (foto)

Luka Šarac

 

‒ Prvi put sam je video kad sam imao 18 godina. Tada nije bilo mobilnih telefona, pa sam je tražio godinu i po. Sedela je u prvom redu na „Splitskom festivalu“, a ja sam svirao klavir tačno preko puta. Tako je sve počelo. Zabavljali smo se sedam-osam godina pre nego što smo se venčali ‒ ispričao je jednom prilikom lider „Magazina“. 

Privatna Arhiva

 

‒ Posle svih ovih godina zajedničkog života i dalje imamo o čemu pričati, imamo šta zajedno raditi. I ako se oko nečega posvađamo, posvađamo se oko tekstova. Ne filozofiramo oko budalaština tipa – volimo se ili ne. Smešno mi je to. Ljubav je prirodna stvar, dogodi se, a o srodnim dušama banalno mi je pričati. Nama je u životu zanimljivo, dinamično. Dosta sam na putu, pa možda i to pomaže opstanku našeg braka ‒ našalio se Tonči. 

Tonči i Vjekoslava Huljić rođeni su jedno za drugo

Vjekoslava Huljić, iako angažovana koliko i njen suprug, tokom karijere je vešto izbegavala svetlosti reflektora.

‒ Istina je da u našem domu držim sva četiri kantuna. I to od prvog dana braka, jer je Tonči Dalmatinac starog kova koji ne kuva, ne ide na pijacu, ne plaća račune ‒ izjavila je u jednom od retkih intervjua koje je dala. 

Pročitajte: Tonči Hulji -: Danas nije moderno biti drugačiji

Privatna Arhiva

 

‒ Dok su naša deca Hana i Ivan bili mali, Tonči ih je nekoliko puta presvukao i nahranio, a oko toga je složio takvu dramu da se među našim prijateljima i sada spominju njegovi podvizi s pelenama i flašicama.

Nema sumnje da je Vjekoslava Huljić srećna i zadovoljna žena. O tome najbolje svedoči njena rečenica: „Da se ponovo rodim, opet bih za životnog saputnika izabrala mog muža, koji je za mene najposebnija osoba.“

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti