On je loš primer za sve muževe! Tonči Huljić otkrio kako se Petar Grašo iza zatvorenih vrata ophodi prema njegovoj ćerki

On je loš primer za sve muževe! Tonči Huljić otkrio kako se Petar Grašo iza zatvorenih vrata ophodi prema njegovoj ćerki

Autor: | 19/04/2023

0

Brak Petra Graša i Hane Huljić intrigira javnost

Petar Grašo i Hana Huljić nerado govore o privatnom životu, ali zato svojim postupcima često daju materijal za priče i spekulacije.

Recimo, kada su 17. februara krstili ćerku Albu, ispod fotografija na kojima Hana sama nosi devojčicu moglo se pročitati: “Jadna Hanica, prava samohrana majka! Sirota Alba, nema tatu ni iz bolnice da je iznese, niti na krštenje da je ponese! Baš su sirotice sa emotivne strane!”

Profimedia

 
 

U poslednjim izjavama koje je dao za medije, Graša nije štedeo ni Hanin otac Tonči Huljić.

- Trenutno sam ponosan, pa čak i malo zabrinut, kakva je Hana mama. Jer pretvoriti se iz devojčice u brižnu majku koju mi sprečavamo da je ćerka ne pojede celu... Taj instinkt je stvarno neverovatan, ona je želela da bude majka i to joj se ostvarilo. Stvarno uživamo u tom detetu i u najmanju ruku je specifično - rekao je Tonči za In Magazin.

Pročitajte: Tonči Huljić otkrio u kakvom je odnosu s Danijelom Martinović - Dogodilo se, svi smo bili zatečeni...

Luka Šarac

 
 

Na pitanje ima li savet za svog zeta Petra Grašu, odgovorio je:

- On je loš primer za sve muževe, čovek koji je toliko briljantan u kući, da su mi svi prijatelji koje sam odveo tamo sa ženama rekli da ih ne dovodim više da to gledaju. Čovek kuva da je to neverovatno. Tako da nema potrebe da mu dajem savete, a i nema gore stvari nego kada se baka i deda previše petljaju. Petljaj se koliko oni traže - zaključio je muzičar.

Jadran Babić

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jadran Babić

Slične Vesti

Pročitajte još