Lepe vesti iz doma popularnog pevača: Petar Grašo ponovo postaje tata!

Lepe vesti iz doma popularnog pevača: Petar Grašo ponovo postaje tata!

Autor: | 29/04/2024

0

Petar Grašo čeka drugo dete

Iz muzikalne splitske porodice stižu lepe vesti. Popularni pevač Petar Grašo i njegova supruga Hana, ćerka proslavljenog kompozitora Tončija Huljića, ponovo će postati roditelji.

Antonio Ahel/ATAImages

 

To je potvrdio Petar u telefonskom razgvoru za In Magazin. Nije otkriveno u kom je mesecu Hana, niti se zna pol bebe, ali jedno je sigurno – u ovim trenucima niko nije srećniji od njih.

Pročitajte: Ovo još nismo videli - Hana Huljić objavila porodičnu fotografiju sa Grašom i ćerkom, komentari se nižu

Venčali su se u februaru 2022, a u julu iste godine dobili su devojčicu kojoj su dali ime Alba. Ona im je, ne kriju, potpuno promenula život, na najlepši mogući način.

- Toliko uživam u svakom trenutku s njom… Znam da će brzo porasti, i možda sad to jedva čekam, ali kad poraste biće mi žao. Predivna je, vesela je, unela je nešto posebno u naš život - ispričala je Hana jednom prilikom i dodala je kako im je baka servis uvek na raspolaganju.

Antonio Ahel / Ata images

 

Vest da Petar Grašo čeka drugo dete obišla je region brzinom svetlosti. 

Zgodni pevač dugo je bio sa koleginicom Danijelom Martinović, i mnogi su se iznenadili kada je posle 24 godine odsviran kraj. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ljubav sa 14 godina mlađom Hanom čuvao je u tajnosti sve do jeseni 2021, kada su prvi put snimljeni zajedno dok su se šetali Zagrebom. Istog časa su, kako je Grašo rekao, postali „medijski plen”.

Pročitajte: Petar Grašo ostavio ženu i ćerku zbog poznate pevačice - Dva meseca ih nisam video...

No, privatni život ljubomorno čuvaju za sebe i ne opterećuju se senzacionalističkim napisima. U svakom slučaju, zgodni pevač uživa u ulozi oca, a uskoro će je i ponoviti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA images

Slične Vesti