Sirota Alba, nema tatu ni na krštenje da je ponese... Petar Grašo na meti žestokih osuda FOTO

Sirota Alba, nema tatu ni na krštenje da je ponese... Petar Grašo na meti žestokih osuda FOTO

Autor: | 22/02/2023

1

Petar Grašo i Hana Huljić 19. februara proslavili su prvu godišnjicu braka, a kako je jednom prilikom otkrio Tonči Huljić, na isti dan trebalo je da krste ćerku Albu. Ipak, poznati par promenio je planove, pa je svečani čin upriličen dva dana ranije, 17. februara u Splitu.

Pročitajte: Prelep prizor iz doma Sergeja Ćetkovića - Bebi se najviše obradovala ćerka Mila FOTO

Boško Karanović

 
 

Krštenje Albe Grašo obavljeno je u najužem krugu i bez prisustva medija, dok je dva dana kasnije u jednom splitskom restoranu upriličena velika zabava.

“Jadna Hanica, prava samohrana majka! Sirota Alba, nema tatu ni iz bolnice da je iznese, niti na krštenje da je ponese! Bas su sirotice sa emotivne strane!”, jedan je od komentara ispod fotografije sa krštenja.

Pročitajte: Istina o odnosu zeta i tasta - Petar Grašo otkrio šta misli o Tončiju Huljiću, ovo niko nije očekivao

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

Za sve važne događaje Hana Huljić bira kreacije Jurice Pirića, dizajnera splitskog brenda „Arileo”, koji je otkrio detalje velikog porodičnog slavlja.

− Huljići su mi zaista jedna od dražih porodica, jednostavni su i ne komplikuju. Već znam i Hanin i Vjekoslavin stil, sve je išlo prirodno, prepustile su nam se, bile su samo na jednoj probi. Vjekoslava je nosila haljinu od plavog pliša, vrlo trendi, s prorezom i pojačanim ramenima. Hanina haljina bila je u duhu pedesetih, od brokata, to su stilovi koji im stoje, bez puno filozofije – otkrio je Pirić za hrvatsku Gloriju.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jutarnji.hr (@jutarnji.hr)

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti