Svekrva Verice Rakočević prvi put o braku sina jedinca: Bila sam zatečena, nisam znala kako mužu da kažem

Svekrva Verice Rakočević prvi put o braku sina jedinca: Bila sam zatečena, nisam znala kako mužu da kažem

Autor: | 20/12/2021

0

Svekrva Verice Rakočević, inače dve godina mlađa od nje, prvi put za medije pričala je o vezi i braku njenog sina Veljka i poznate kreatorke. Iako mnogi osuđuju to što je Verica 35 godina starija od Veljka, njihova ljubav odoleva svim iskušenjima.

Svekrva Verice Rakočević Dušanka nije krila kako je saznala za vezu svog sina i kako je reagovala.

Pročitajte: Verica Rakočević nikada nije rekla da zgodnom biznismenu - Ludo ga je volela, na ruci nosila njegov prsten, a onda zauvek sve prekinula

Mirko Tabašević

 
 

‒ Dolazim ja sa posla, Veljko se vratio sa Zlatibora bez stvari. Ja ga pitam: „Veljko, gde su ti stvari“, a on kaže: „Ja se vraćam za Beograd.“ Pitam ga zašto, a on kaže: „Ja sam došao da ti kažem pre nego što se sazna i pre nego što novine počnu da pišu da sam u vezi sa Vericom.“ Ja sam tu zatečena. Naravno, pričali smo o tome, ja mu kažem, ako je to ono što ti tražiš, da te neko razume, da ste se našli, da nekog voliš, onda u redu. Ako je nešto drugo, onda dobro razmisli. Spremna sam da novine pišu, da me na poslu pitaju, da me gledaju kada idem ulicom, a jesi li ti spreman na to da će tebi da se dešava to i još mnogo gore? Rekao je da jeste, sutradan je otišao i tako je ta priča krenula ‒ ispričala je Veljkova majka u emisiji „Dok anđeli spavaju“ i otkrila da nije znala kako da to saopšti suprugu Lazaru, Veljkovom ocu.

Pročitajte: Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević o porodičnoj tragediji - Otišao je naš Laki, razdire nas velika bol

Mirko Tabašević

 

‒ Lazar je bio na Zlatiboru, ja nisam znala kako to da mu kažem, on nije zdrav čovek da mu saopštim tek tako. Međutim, osetio je da imam nešto da mu kažem. Rekla sam mu i on je odmah rekao: „Pa šta ima veze, to nije ništa.“ I jako je voleo Vericu. Uvek je stvarno bio prema njoj „gde si, snajo moja, šta radiš“, često je znao da je zove. Znao je on njih da zove kada se ne javljaju, da vidi šta rade. Verica je, svi znamo, ko je i šta je, ja ne ulazim u njihov odnos, ne pitam, više nisam pitala od prvog puta, oni znaju. Kad su srećni, srećni su, kad nisu, ja ne znam i gotovo ‒ iskreno je rekla svekrva Verice Rakočević.

Verica svekrvu obožava 

Verica je nedavno u istoj emisiji pričala o odnosu sa Veljkovim roditeljima.

‒ Zaista sam imala sreću kada su Veljkovi roditelji u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene, otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu „ne“ ili „nećeš“. Znali su da ne mogu da mu zabrane. Njegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete. Kada smo boravili u Vrdniku, kada bi neko pozvao Lazara, on bi rekao „ne mogu sad, tu su mi deca“, misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece ‒ izjavila je kreatorka.

Petar Đorđević

 
 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Slične Vesti