Upoznala ga je preko Fejsbuka, zaljubila se na drugi pogled i udala u trenerci: Detalji sa svadbe Verice i Veljka i danas se prepričavaju

Upoznala ga je preko Fejsbuka, zaljubila se na drugi pogled i udala u trenerci: Detalji sa svadbe Verice i Veljka i danas se prepričavaju

Autor: | 04/02/2022

1

Venčanje Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića, u septembru 2013. godine, danima je bilo udarna vest. Imajući u vidu da ih deli 35 godina, mnogi su verovali da je brak unapred osuđen na propast. Demantovali su ih na najbolji mogući način – i dalje se podjednako vole. 

Pročitajte: Snaja starija od svekrve - Majka Veljka Kuzmančevića prvi put u javnosti, upoznajte gospođu Dušanku (foto)

Mirko Tabašević

 
 
 

‒ Veljko mi je poslao poruku na Fejsbuk, uz pitanje da li bismo mogli da sarađujemo. Pomislila sam da hoće da bude maneken i odgovorila mu da ne pravim garderobu za muškarce. Objasnio mi je da je muzičar, da mu se dopada to što radim, a pošto svaka revija ima muzičku podlogu predožio saradnju. Rekla sam mu šta je tema revije koju pripremam, on mi je poslao svoju ideju i tako je sve krenulo ‒ otkrila je modna kreatorka u emisiji „Venčanje od A do Da“ malo poznat podatak kako je započela njena romansa sa sadašnjim suprugom.

Pročitajte: Reči Verice Rakočević šokirale javnost, da li su upućene Veljku / Neću tražiti da uz mene budeš zauvek

Mirko Tabašević

 
 

Prvi susret nije bio, kako je istakla, „vau“. Nije bilo varnica. 

‒ Ja sam njega tretirala kao dete, mlađi je od moje mlađe ćerke. Nisam ga gledala kao muškarca ni u jednom trenutku.

Sedmodnevni odmor na Zlatiboru, na koji su otišli kao prijatelji, ispostavio se kao presudan. U Beograd su se vratili svesni da jedno bez drugog ne mogu. 

‒ Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam „da“. Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to. 

Venčanje Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića - Romantika na reci

Luka Šarac

 

Venčanje nije bilo klasično, ali od njih se to nije ni očekivalo. 

‒ U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje, koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite.

Mlada je nosila kratku belu venčanicu, kreaciju Vivijen Vestvud, i crne čizme do kolena. Kao bidermajer poslužio je buket suncokreta. Mladoženja je imao elegantan „Armani“ sako i jedan neobičan detalj.

‒ Tada je imao kratku kosu, koju nije voleo, pa je stalno nosio kapu ‒ prisetila se Verica, koja je udajom uzela prezime Kuzmančević.

Pročitajte: Venčanje Hane Huljić i Petra Graša pod budnim okom javnosti - Region bruji o venčanici, ovo niko nije očekivao

Luka Šarac

 

Kako bi se sakrili od paparaca, na slavlje su pristigli brodićem. 

‒ Nije mi bilo jasno kako novinari znaju da se udajem sve dok mi jedna poznanica nije priznala da su to čuli od Džeja, koji je negde uz put rekao da sam ga zvala na svadbu. (smeh) 

Za muziku su bili zaduženi tamburaši, ali i orkestar koji je Veljko doveo iz Beča, ali uz mikrofon su bile i mnoge zvanice: Leontina, Tijana Dapčević, čak i sestre Mićalović, Boba i Dragana, kojima je Verica tetka. 

‒ Atmosfera je bila fenomenalna. Svi su pevali i igrali, plašila sam se da splav ne potone. Ostali smo do ranih jutarnjih sati. Niko nije verovao da ću se stvarno udati, jer sam dve decenije ponavljala „nikad više“. Ali, nikad ne reci nikad ‒ poruka je Verice Rakočević koja se na ličnom primeru uverila u istinitost izreke treća sreća.

Mirko Tabašević

 
 

Komentari (1)

Loading
Dragana 15:04 05.02.2022
Odgovori

Podrška sa moje strane. Glasam za ljubav. Vi trajanjem tu ljubav pokazujete i dokazujete.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti