Bol Verice Rakočević je ogromna: Zbogom, mati

Bol Verice Rakočević je ogromna: Zbogom, mati

Autor: | 29/08/2022

0

Bol Verice Rakočević je ogromna

Tužno jutro u domu Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića. Kreatorka je loše vesti podelila sa pratiocima na Instagramu i sve rastužila. Naime, ona je priznala da je ostala nema od bola zbog ogromnog gubitka žene koju je beskrajno volela, cenila i poštovala.

Pročitajte: Svila koja klizi niz prste - Haljina Verice Rakočević stvorena je za vreo, letnji dan, prelepo (foto)

Mirko Tabađević

 

Bol Verice Rakočević ogromna je zbog smrti monahinje mati Makarije koju je upoznala 2007. godine i s kojom je provela divna trenutke.

"Ništa nam ne daje tako mirnu smrt kao svest o tome da nikada nikoga nismo povredili, već naprotiv pomogli svima. Moja divna Mati Makarija upokojila se. Nažalost, to sam tek danas saznala sa velikom tugom. Milica Obradović bila je doktor hemijskih nauka, a Teoloski fakultet završila je u Solunu. Govorila je francuski, grčki i engleski. Čuveni je ikonopisac i autor nekoliko knjiga. Važila je za temperamentnu i snažnu ličnost, veoma pravedna tako da je bila jako cenjena i uvažavana i od međunarodnih čelnika prisutnih na Kosovu i Metohiji. Igumanija manastira Sokolica bila je od 1991 - 2022. - napisala je neutešna Verica.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još