Na Svetog Nikolu sve se saznalo: Evo kakav odnos Verica Rakočević ima sa svekrvom Dušankom od koje je starija dve godine FOTO

Na Svetog Nikolu sve se saznalo: Evo kakav odnos Verica Rakočević ima sa svekrvom Dušankom od koje je starija dve godine FOTO

Autor: | 23/12/2022

1

Svekrva Verice Rakočević ovakav odnos ima sa snajom

Otkako su 2013. godine stupili u brak, Verica RakočevićVeljko Kuzmančević našli su se bezbroj puta na naslovnim stranama. Iako je javnost umela da osuđuje to što je ugledna modna kreatorka 35 godina starija od svog izabranika, njihova ljubav odoleva svim iskušenjima.

Pročitajte: Snaja starija od svekrve - Majka Veljka Kuzmančevića prvi put u javnosti, upoznajte gospođu Dušanku (foto)

Dejan Milićević

 
 

Veljkova majka Dušanka jednom prilikom je istakla da se nikada nije mešala u odnos sina i snaje.

‒ Dolazim ja sa posla, Veljko se vratio sa Zlatibora bez stvari. Ja ga pitam: „Veljko, gde su ti stvari“, a on kaže: „Ja se vraćam za Beograd“. Pitam ga zašto, on kaže: „Ja sam došao da ti kažem pre nego što se sazna i pre nego što novine počnu da pišu da sam u vezi sa Vericom.“ Ja sam tu zatečena. Naravno, pričali smo o tome, ja mu kažem, ako je to ono što ti tražiš, da te neko razume, da ste se našli, da nekog voliš, onda u redu. Ako je nešto drugo, onda dobro razmisli. Spremna sam da novine pišu, da me na poslu pitaju, da me gledaju kada idem ulicom, a jesi li ti spreman na to da će tebi da se dešava to i još mnogo gore? Rekao je da jeste, sutradan je otišao i tako je ta priča krenula ‒ ispričala je Dušanka u emisiji „Dok anđeli spavaju“ i otkrila da nije znala kako da to saopšti suprugu Lazaru, Veljkovom ocu, koji je do kraja života poštovao i voleo Vericu.

Pročitajte: Svekrva Verice Rakočević prvi put o braku sina jedinca - Bila sam zatečena, nisam znala kako mužu da kažem

Youtube printscreen

 

Da je odnos snaje i svekrve pun poštovanja i ljubavi govori i fotografija nastala na Svetog Nikolu koju je Veljko nedavno objavio na društvenim mrežama.

Podsetimo, Dušanka Kuzmančević od Verice je mlađa dve godine. 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Ljubica 21:02 23.12.2022
Odgovori

Dosadni ste više s tom pričom, taj Veljko je trut živi na tudj račun.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti