Bol ne prolazi: Dve najteže godine Jelene Karleuše

Bol ne prolazi: Dve najteže godine Jelene Karleuše

Autor: | 03/03/2021

0

Neutešna Jelena Karleuša na današnji dan je posebno ranjiva. Pre dve godine napustila nas je Divna Karleuša, radijska voditeljka i Jelenina najveća podrška. Pop-diva dugo nije mogla da se oporavi od gubitka majke i gotovo svakodnevno podeli neku Divninu fotografiju na „Instagramu“ uz srceparajući opis.


Pročitajte: Jelena Karleuša - Prošlo je 365 dana tuge

Ata Images

 

 

 

Jelena je često u medijima govorila kolika su joj podrška i oslonac majka, a njena bolest ju je u potpunosti poremetila. Podsetimo, Karleuša je 2016. godine primljena u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima. Kod doktora se javila kada je počela da iskašljava krv i tada su počele da se vrše pretrage, a posle toga i lečenje. Duško i Jelena pokušavali su da na sve načine pomognu Divni, vodili su je kod najvećih stručnjaka, ali bolest je bila jača.

Pop-divu tužne vesti dočekale su na aerodromu, na današnji dan pre dve godine kada se vraćala sa nastupa. Kada je saznala da ju je majka napustila, Jelena se ošišala na kratko i veoma dugo se povukla u medijsku ilegalu.

Danas, neutešna Jelena Karleuša je na svom profilu na „Instagramu“ podelila sliku nasmejane Divne uz opis:


Pročitajte:  Jelena Karleuša ovaj dan nikada neće moći da zaboravi

 

 

- Samo zatvorim oči i tu si... čujem ti glas i sve bude ok. Volim te, ne brini...

25.01.1958.-03.03.2019 Divna
(Slika je nastala u bolnici VMA, fotografisala sam je prelepu i nasmejanu dok idemo da primi hemioterapiju. Dobila ih je bezbroj, uvek nasmejana i da niko ne vidi koliko joj je tesko... da ne vidim ja... Ko je poznavao Divnu zna da se recima takva zena ne moze opisati... a ovu sliku stavljam samo da bi ljudi videli koliko je lepa... moja ljubav, moj borac, moje sklonište od zla, moj mir... Svaki moj uspeh bio je zbog nje, da bude ponosna... i svaki ce biti za nju) - iskrena je bila pop diva.

Neutešna Jelena Karleuša: Ljubav između mene i mame ne može se rečima objasniti

 

Nedavno je pevačica iskreno pričala o teškom periodu kroz koji prolazi više od dve godine:

‒ Ja imam jedan veliki životni problem, a to je da meni nikada nije dovoljno ljubavi. Rođena sam gladna ljubavi, baš zato što sam imala majku koja je bila neko ko mi je davao previše ljubavi i ona me je naučila da je sve posle njene ljubavi, pažnje i svega što mi je pružala, sve premalo i onda sam ja stalno gladna pažnje, lepih reči, ljubavi u svim sferama. Jednostavno, takav sam tip. Nikada mi jedan kompliment nije dovoljan, nego još, još, još, ja se time hranim. Ne mogu da utolim tu glad, to je veliki problem. Ne znam, možda zato što sam ovaj posao počela sa 16 godina i oduvek sam bila pod velikim pritiskom i nikada mi nije dovoljno ljubavi, uvek je malo. Divne nema, mada ona je tu negde, ja osećam njenu energiju, da ne zvuči onako čudno, ali moram da kažem da osećam njenu energiju i da to uopšte nije naučna fantastika, ja je osećam. Ta ljubav između nje i mene ne može se objasniti ‒ kazala je Karleuša za „Telegraf“.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti