Euforija u domu Ražnatovića: Sutra Željko slavi 1. rođendan,  Anastasija sprema originalan poklon

Euforija u domu Ražnatovića: Sutra Željko slavi 1. rođendan, Anastasija sprema originalan poklon

Autor: | 02/06/2021

1

Prvi rođendan Željka Ražnatovića, Bogdaninog i Veljkovog sina, obeležiće se sutra velikom proslavom u jednom beogradskom restoranu. Porodice Ražnatović i Rodić u potpunosti su okupirane organizacijom slavlja, a baka Ceca posebno je uzbuđena. 

- Ceca je odlučila da posebno obeleži ovaj dan. Zato se sa Bogdanom i Veljkom dogovorila da naprave žurku. Angažovali su firmu koja će biti zadužena za dekoraciju i ketering, a zabava će biti organizovana u elitnom beogradskom restoranu. Sve će biti dekorisano u plavo-belim nijansama. Željko će nositi odelo koje je specijalno kreirano za njega, a i za Cecu će biti napravljena posebna haljina. Još se ne zna šta će folk zvezda kupiti unuku na poklon - kaže izvor dnevnog lista Blic. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)


 

Prvi rođendan Željka Ražnatovića tetka Anastasija sa nestrpljenjem iščekuje 

Kako je do slavlja u čast najmlađeg i najslađeg člana porodice Ražnatović ostalo nešto manje od 24 sata, Anastasija priznaje da je veoma nestrpljiva.

- Kao da se juče rodio, a on je pre par dana prohodao. Propričao je i već govori mama, tata, deda. Tetka je rekao jednom i nikada više. Moram nešto da mu kupim, ipak je on Blizanac na tetku i babu. To jest, na drugaricu, da se ispravim - rekla je kroz osmeh ćerka Cece Ražnatović i priznala da Željku sprema prelep poklon. Naime, ona je odlučila da svom bratancu spremi poklon koji će mu ostati zauvek kao uspomena. U pitanju je poseban komad zlata na kom će biti ugravirana posveta.

Takođe, i Anastasija za proslavu priprema posebnu toaletu koju je poznati kreator spremio za nju. I ona će pored Veljka i Bogdane dočekivati goste, prenosi Blic. 

Pročitajte: Veselo i u Titelu - Porodica Rodić proslavila rođenje unuka, Ceca i Bogdan zapevali zajedno (video)


 

 

Komentari (1)

Loading
Tijana 22:21 02.06.2021
Odgovori

Boze ima li kraja, dokle bre vise ovog terora?! Sta je sledece Cecina svadba?!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još