Bogdana i Veljko doneli konačnu odluku, vreme je za novi početak

Bogdana i Veljko doneli konačnu odluku, vreme je za novi početak

Autor: | 15/08/2020

0

Veljko i Bogdana - kuća o kojoj su maštali!

Bogdana i Veljko Ražnatović otkako su postali roditelji dečaka Željka svoje živote promenili su iz korena. Osim što je i dalje veoma posvećen sportu i boksu, Veljko je veći deo vremena van Beograda i uživa sa porodicom u Titelu. Kako im prija mir koji imaju u Bogdaninom rodnom mestu, Veljko je odlučio i da je vreme da naprave svoju oazu mira gde će moći da borave onako kako oni žele. Znajući šta tačno žele organizovali su majstore i spremni su da za renoviranje objekta u kojem borave, pa će uložiti čak 1000.000 evra.

Nakon što su napravili bazen, odlučili su da u isti ugrade grejače kako bi tokom cele godine mogli da se kupaju.

Pročitajte: Bogdana dva meseca posle porođaja obukla pink bikini i pokazala trbušnjake (foto)

- Veljko u Cecinoj vili u Ljutice Bogdana ima ceo spa-centar i želi isto da napravi i u Titelu. Pored bazena, u kom će moći da se kupaju i tokom zime jer će u njemu temperatura vode biti oko 32 stepena, ugradiće u kući i džakuzi, kupiće saunu... Veljko je već doneo i neke sprave za trening, tako da ima i ličnu teretanu - kaže izvor dnevnog lista "Informer".

Veljko i Bogdana - kuća u Titetlu kao oaza mira

Da bi imali potpunu privatnost, oko imanja Veljko i Bogdana su podigli veliku ogradu. Zasadiće travu, cveće, tuje, kupiće baštenski nameštaj, ljuljaške, ležaljke...

- Akcenat su trenutno stavili na uređenje dvorišta. Uradiće i fasadu na kući. Oni imaju i jedan pomoćni objekat, koji je napravljen kao restoran. U njemu su slavili rođenje malog Željka. Razmišljaju da podignu još jedan takav objekat, ali i garažu. Neće štedeti novca. Žele da naprave mali raj. Tu odluku su doneli tokom karantina. Veljko je u martu i aprilu pobegao iz grada u Titel i tada je shvatio koliko život van prestonice može biti lep, komforan i opušten. On ne voli gužvu i medijsku pažnju, pa mu tamo mnogo prija - prenosi izvor.

Pročitajte: Veljko i Bogdana se sele na Kipar?

On naglašava da će poseban deo dvorišta navodno biti namenjen Veljkovim ljubimcima.

- Cecin sin ima oko 25 pasa. Svaki ima svoj boks. Veljko predano brine o njima. Ustaje ujutru da ih hrani, šeta ih, trenira... Potpuno im je posvećen. Hoće i te bokseve da ulepša. Uvešće i u njih grejanje kako se psi zimi ne bi smrzavali - zaključuje sagovornik.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti