Posle mnogo godina odluka Ane Bekute isplivala na videlo, sada je kasno za to

Posle mnogo godina odluka Ane Bekute isplivala na videlo, sada je kasno za to

Autor: | 06/09/2021

0

Odluka Ane Bekute da se bavi pevanjem nije bila njena želja. Iako skoro ceo život uživa u poslu kojim se bavi, popularna pevačica kao dete, i devojka, nikada nije maštala da se bavi javnim poslom. Živela je u Priboju i želela drugačiji život

‒ Nikada nisam sanjala da budem pevačica, htela sam da budem učiteljica. Uzor su mi bile dve žene koje su mi predavale i u njima sam videla svoje idole ‒ izjavila je Bekuta za domaće medije.

Pročitajte: Stigao u poslednjem trenutku - Milutin Mrkonjić hitno operisan, Ana Bekuta uplakana

Dušan Petrović

 

Međutim, u ranoj mladosti je postala majka pa ju je životni put naterao da iskoristi talenat i od njega počne da zarađuje, piše „Grandonline“.

‒ U 17. godini dobila sam Igora, a dve godine kasnije shvatila sam da nemam od čega da gajim dete. U Priboju nije bilo zaposlenja, pa je taj talenat iskorišćen u svrhu pevanja. Tih godina najvažnije mi je bilo da preživim i stanem na noge ‒ otvoreno je saopštila svoju životnu odluku Ana Bekuta. 

Danas nema za čim da žali. Publika je obožava, peva njene hitove uglas, a želju da bude učiteljica nadoknadila je pomaganjem drugima i uživanjem u vaspitavanju svojih unučića Sonje i Branka

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti