Ana Bekuta iznenadila: Ovo je Nada Polić, devojčica kojoj su hteli da kroje sudbinu

Ana Bekuta iznenadila: Ovo je Nada Polić, devojčica kojoj su hteli da kroje sudbinu

Autor: | 08/03/2021

0

Fotografija Ane Bekute iz mlađih dana zapalila je danas društvene mreže. Naime, legendarna pevačica podelila je sliku iz školskog perioda na Instagram profilu, a samo neki od komentara bili su da se uopšte nije promenila nekoliko decenija kasnije.

Pročitajte: Ana Bekuta: Ljudi su najlepši kad vole i kad im je ljubav uzvraćena

Miša Obradović

 

Današnji dan se širom sveta slavi kao dan borbe žena za jednakost, za ostvarivanje prava, za solidarnost. 8. mart podseća koliko je svaka žena na svetu bitna, koliko i šta sve žena može.

Tim povodom popularna folk pevačica se oglasila na društvenoj mreži gde je imala snažnu poruku za sve pripadnice lepšeg pola. 

Pročitajte: Fotografija Ane Bekute govori više od reči: Pevačica nikad srećnija 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Svakoj ženi u Srbiji neko je pokušao izabrati put. Mnoge od njih menjale su istoriju. Mnoge ćemo pamtiti po velikim uspesima, žrtvi, revoluciji.Ipak današnji dan posebno posvećujem ženama za koje nikad nismo čuli, ali koje su bile dovoljno snažne da menjaju svoje živote i odbiju uzeti ono što je za njih odabrao neko drugi.
Na ovoj fotografiji je devojčica kojoj su takođe hteli birati put. Zove se Nada Polić i nekoliko decenija nakon što je nastala ova fotka, ona definitivno nije postala ono što su joj zlonamerni predviđali. Srećan nam naš dan, hrabre moje lavice! Volim vas! - napisala je Bekuta u opisu slike.

Fotografija Ane Bekute iz mladosti nosi u sebi tešku priču

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Školu sam obožavala, bila sam odličan đak. Bila sam pod uticajem učiteljice i nastavnice, oslikavale su sve što sam želela u životu. U 17. godini se sve promenilo. Kada podvučem crtu, za sada, posle 30 godina, mislim da je ostalo nekog traga od mene - govorila je pevačica jednom prilikom o odrastanju i dodala: 

- Morali smo pomagati jer je mama radila, tata nije, on je bio zemljoradnik. Nas tri sestre smo funkcionisale kao jedna dobra domaćica. Jedna sestra mi živi u Beogradu, druga u Čačku. Sad kad smo starije shvatile smo kako je naše detinjstvo bilo divno. Tata nam je leti pravio šator, mi smo tu živele od kako grane sunce, pa do polaska u školu - setno se prisećala lepih i manje lepih trenutaka Bekuta.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još