Omiljena junakinja domaće serije: Ova popularna glumica je nova devojka Viktora Živojinovića, par potvrdio vezu (foto)

Omiljena junakinja domaće serije: Ova popularna glumica je nova devojka Viktora Živojinovića, par potvrdio vezu (foto)

Autor: | 20/07/2022

1

Devojka Viktora Živojinovića više nije tajna. Snimak koji je sin Lepe Brene nedavno objavio na Instagramu napravio je opštu pometnju. Tada nismo znali ko je zavodljiva devojka u Viktorovom naručju, ali sada i te kako znamo. 

Pročitajte: Ljubi ga majka - Devojka Viktora Živojinovića uslikana, sve puca od strasti (foto)

Instagram

 

Nova devojka Viktora Živojinovića je glumica Milica Tomašević koju publika obožava u seriji "Istine i laži". Ona je u intervjuu za Informer potvrdila vezu sa Bobinim i Breninim sinom.

- Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep - kroz osmeh je rekla Milica i i istakla kako ju je porodica Živojinović prihvatila. 

Pročitajte: Starija je 17 godina, Brena i Boba nisu znali šta ih je snašlo - Ova pevačica je prva ljubav Viktora Živojinovića (foto)

Instagram

 

- Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende - kaže buduća snajka porodice Živojinović.

Varnice između Milice i Viktora sevnule su još u novembru prošle godine, kada su uhvaćeni kako se zabavljaju na jednoj žurki u Beogradu. Brenin sin se tada provodio u društvu Anastasije Ražnatović i njenog tadašnjeg dečka Đorđa Kuljića.

Pročitajte: Srce je ponovo slomljeno - Posle Stefana, Brenu i Bobu napustio i najmlađi sin

Rajko Ristić

 

Ubrzo im se pridružila i Milica koja je na kraju večeri poljubila Viktora u obraz, da bi nedugo posle toga počeli da se viđaju. 

Rajko Ristić

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti