Milutin Mrkonjić hospitalizovan, strah na licu Ane Bekute zabrinuo javnost: Ugrađen mu je pejsmejker (video)

Milutin Mrkonjić hospitalizovan, strah na licu Ane Bekute zabrinuo javnost: Ugrađen mu je pejsmejker (video)

Autor: | 04/11/2021

0

Milutin Mrkonjić u bolnici nakon što je letos operisao srčane zaliske

Milutin Mrkonjić (79), dugogodišnji partner Ane Bekute (62), završio je u Kardiovaskularnoj klinici na Dedinju. Poznati političar letos je operisao srčane zaliske novom metodom, a sada se u bolnici našao zbog dodatnih zdravstvenih ispitivanja.

Pročitajte: Ana Bekuta otkrila detalje o Mrki koje niko nije znao

Mirko Tabašević

 

Ekipa emisije „Paparazzo lov“, koja je pratila pevačicu, otkrila nam je da je Ana nekoliko sati provela sa njim u bolnici, posle čega se vratila u stan na Vračaru.

Kao uvek, Milutin i u ovoj ne tako lepoj epizodi najveću podršku ima od svoje izabranice.

‒ Reč je o proceduri menjanja aortnog zaliska koja se u svetu radi još od 2001. godine. Skraćenica znači transkateterska implantacija aortnog zaliska i podrazumeva umetanje novog zaliska na poziciju prirodnog. Procedura je skupa, ali je preko potrebna jer pacijenti koji boluju od bolesti aortnog zaliska, uključujući aortnu stenozu i insuficijenciju aortnog zaliska uz pridružene bolesti i druge komplikacije, teško podnose hiruršku operaciju i postoperativni tok. Kateterom iz ruke Mrkonjiću smo ušli u srce i zamenili aortni zalistak ‒ ispričao je tada doktor Milovan Bojić, Mrkonjićev lekar.

Pročitajte: U čemu je tajna uspešne veze Ane Bekute i Milutina Mrkonjića?

Paparazzo lov screenshot

 

Sa novim informacijama u vezi sa Mrkinim boravkom u bolnici oglasila se Ana:

- Milutin je dobro. Proteklih nekoliko dana proveo je u bolnici, a juče je dobio pejsmejker. Procedura je prošla u najboljem redu i on se oporavlja. Zaista nema potrebe za panikom i senzacionalizmom. Hvala svima na iskrenoj brizi i od srca vas molim da poštujete privatnost Milutina Mrkonjića i porodice. Kada budemo imali neke novosti, javićemo vam.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti