Ana Bekuta otkrila detalje o Mrki koje niko nije znao

Ana Bekuta otkrila detalje o Mrki koje niko nije znao

Autor: | 24/03/2021

1

Ljubavna priča Ane Bekute i Milutina Mrkonjića stara je već deceniju. Iako su iza njih godine uspona i padova, teških i lepih trenutaka, pevačica o svom izabraniku priča sa leptirićima u stomaku i dan danas, a otkrila je i koje su joj to životne situacije naterale suze na oči.

Pročitajte: Ana Bekuta iznenadila - Ovo je Nada Polić, devojčica kojoj su hteli da kroje sudbinu

Ata Images

 

Ana i Mrka imaju ljubav na kojoj im mnogi zavide. Pevačica i političar retko pričaju o privatnom životu, a  Bekuta je sada otvorila dušu i otkrila nepoznate detalje iz svoje prošlosti.

Iako je mislila da joj se ljubav neće desiti, i najmanje se nadala da će baš on ukrasti njeno srce, sudbina je umešala prste. Legendarna estradna umetnica ispričala je kako je odmah znala da je Milutin baš taj kojeg je toliko godina čekala.

Pročitajte: Ljubavna priča Ane Bekute i Milutina Mrkonjića - U čemu je tajna idealnog odnosa?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Postala sam odmah svesna da je on čovek mog života. Ne na prvom ali na drugom našem susretu. Bila je privatna sedeljka i bio je prisutan pokojni Bata Živojinović, tada su se dogovarali da objave njegovu knjigu. Moj drug im je svirao i pozvao me. Kad tamo sedi gospodin Mrkonjić, koji je odmah skočio sa stolice, poslužio nas je, i te večeri na druženju sve mi je postalo jasno – rekla je Ana.

Legenda folk muzike o svom izabraniku uvek priča u superlativu. Nedavno je izjavila da joj je pored sina i unučića, Milutin najveća životna podrška i glas razuma. 

Pročitajte: Ana Bekuta Božić dočekuje nikad srećnija, fotografija govori više od reči

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

-Mrka je moj verni pratilac, moj tihi navijač. Bilo da se radi o koncertima, o podršci u vezi sa ishranom ili o bilo kom drugom problemu, on je uvek tu. Od kada smo zajedno, nije se nijednom desilo da nije došao na moj nastup u Beogradu - izjavila je pevačica nedavno.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti