Nikad viđena fotografija: Ovako su Jelena i Duško izgledali na početku zabavljanja, te noći je upoznao njenu porodicu

Nikad viđena fotografija: Ovako su Jelena i Duško izgledali na početku zabavljanja, te noći je upoznao njenu porodicu

Autor: | 15/10/2021

1

Duško i Jelena pre 15 godina

Medijsko leto 2006. godine u Srbiji bilo je vrelo. Tada su se sva ovdašnja javna glasila utrkivala ko će prvi objaviti vest da Jelena Karleuša ima novog dečka. Nekoliko meseci posle okončanja kratke veze sa jednim biznismenom, pop diva se zaljubila u mladog fudbalera koji je tada igrao za francuski klub „Sošo“. Da sve bude još lepše, Duško Tošić, o kome je reč, bio je i njen veliki fan. A bio je i uporan.

Pročitajte: Proslava rođendana bez tate - Duško i Jelena nisu zajedno u Parizu, ovo je pravi razlog

Profimedia

 

Dugo je pokušavao da dopre do njenog srca: slao joj je poruke, cveće, pozive na večeru... Na jedan je odgovorila, i to je bio, fudbalskim žargonom rečeno, pun pogodak. Venčali su se dve godine kasnije, dobili dve ćerke, zajedno prolazili kroz brojna iskušenja i dokazali da ljubav na kraju uvek pobeđuje.

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila jedna fotografija iz 2006, kada je priča počela. Pošto su vrlo brzo shvatili da su jedno za drugo, Jelena nije gubila vreme, pa je zgodnog sportistu te večeri upoznala sa porodicom. Mnogi kažu da su se tada verili.

Pročitajte: Jelena Karleuša i Duško Tošić - Ljubavna priča popularnog para

Da su oboje napravili dobar ljubavni izbor, pokazali su i svojim postupcima. Jelena je koristila svaku priliku da skokne do Francuske, gde je Tošić igrao, i prati njegove mečeve. Ni njemu nije bilo teško da svrati do Beograda kako bi se makar nakratko video sa velikom muzičkom zvezdom. Sve im se isplatilo i pozlatilo.

‒ Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao. I nije odustao. Od njegovih prijatelja saznala sam da je bio moj veliki obožavalac i da je, kao klinac, celu sobu izlepio mojim posterima. Ja sam bila njegova životna želja. Isterao je svoje – otkrila je Karleuša jednom prilikom.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti