Tu ljubav niko ne može da spreči: Duško Tošić napustio Srbiju, najnovije fotografije su ga potpuno razotkrile FOTO

Tu ljubav niko ne može da spreči: Duško Tošić napustio Srbiju, najnovije fotografije su ga potpuno razotkrile FOTO

Autor: | 30/05/2023

0

Duško Tošić ne voli baš često da se oglašava na društvenim mrežama i nimalo nije lako ući mu u trag. Nije raspoložen ni za priču sa medijima, a ne viđamo ga ni na javnim događajima, osim na nekim odabranim sportskim manifestacijama. Ipak, proteklih dana odlučio je da nas detaljnije izveštava o svom kretanju.

Instagram

 

Ako je verovati Instagramu, u roku od dva dana Duško je stigao da obiđe dva evropska grada. Doduše, nisu daleko. Prvo je objavio da je u Budimpešti, da bi se dan kasnije našau u Lincu, na stadionu kluba “Lask”, člana austrijske “Bundeslige”.

 

Pošto je Tošić sada fudbalski menadžer, pretpostavljamo da je reč o poslovnim putovanjima, mada fotografije otkrivaju da je imao i vremena za razonodu. Naročito u glavnom gradu Mađarske, gde je, između ostalog, u prolazu slikao panoramski točak, jedan od najvećih u ovom delu sveta.

Pročitajte: Tajna čuvana 15 godina - Jelena Karleuša otkrila veliku istinu o venčanju sa Duškom, ništa nije kao što izgleda

Instagram

 

Instagram

 

Duško je dugo igrao u inostranstvu: Bremen, Portsmut, London, potom dva kluba u Turskoj, gde je postao velika zvezda. I u dalekoj Kini, u Guangdžou, zabeležio je odlične rezultate. Sećamo se da je neko vreme bio i u prvoj postavi reprezentacije Srbije.

Uprkos velikim uspesima koje je ostvario kao igrač, pre dve godine odlučio je da se povuče sa terena i preseli na tribine, odakle “snima” nove, mlade talente. I dalje je veran fudbalu, svojoj prvoj ljubavi, ali na nešto drugačiji način.

Pročitajte: Zavirite na tajnu proslavu Duškovog 38. rođendana - Slavljenik blistao u društvu svoje tri dame, konačno nešto lepo FOTO

ATA Images

 

Zbog poslovnih obaveza Duško često putuje po Srbiji, ali i po Evropi i ostatku sveta. Naravno, ne zaboravlja ni ono najvažnije – porodicu. Iako je status njegovog braka sa Jelenom Karleušom i dalje prilično nejasan, svi znamo koliko je posvećen ćerkama Atini i Niki.

Mlađa je od njega nasledila i ljubav prema fudbalu – niko nije bio srećniji od Duška Tošića kada je Nika počela da trenira taj sport u klubu za devojčice. No, sada je već tinejdžerka i ima neka druga interesovanja.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti