Rasta: Zaljubljen sam! Upoznaću Anu sa novom devojkom

Rasta: Zaljubljen sam! Upoznaću Anu sa novom devojkom

Autor: | 01/06/2021

0

Rasta  devojka koja je ukrala srce poznatom reperu 

Stefan Đurić Rasta (31) početkom marta u Prvom osnovnom sudu u Beogradu postigao je sporazum o priznanju krivice za nedozvoljeno držanje opojnih supstanci i osuđen je na kućni pritvor, što znači da će narednih godinu dana nositi nanogicu. Bivši suprug Ane Nikolić u potpunosti se povukao u svoj dom i studio, i ne krije da vredno radi i uživa u iskrenoj i pravoj ljubavi. 

Pročitaje: Ispovest Ane Nikolić - Tara ne zna za smrt, ali mislila je da se njen tata nikada neće vratiti

‒ Još ne nosim nanogicu. Kao finalnu kaznu dobio sam nanogicu koju ću nositi godinu dana. U toku je proces kada se čeka da ta nanogica fizički bude stavljena i počne mera kućnog pritvora. Nanogica ograničava kretanje, s tim što ću imati mogućnost da dolazim i radim u studiju jer sam tu zaposlen. Direktor sam firme i držim studio. To je moja svakodnevna obaveza i mesto gde provodim najviše vremena. Sa nanogicom ću to moći da radim, potrebno je da pošaljem zahtev i da mi nadležne institucije odobre. Imaću priliku da šetam neko vreme i imam slobodu – kaže Rasta u intervjuu za „Republiku“. 

Ata Images

Rasta - Devojka nije tajna 

Reper nije izbegao da ponosno odgovori na pitanje bivšoj supruzi.

- Meni je prva asocijacija na Anu naša ćerka Tara. Hvala bogu da imamo takav dar od Boga. To nikada neće moći da pokvari naše međusobne odnose i uvek će ih održavati. Anina najveća vrlina je što je iskrena do besvesti, što nije dobro, pa bih to naveo i kao manu. Nikada mi nismo bili u svađi da bismo se mirili. Detinjast u nekim slučajevima jesam, jer to je moj način života. Možda ću raditi pesme za Anu, zašto da ne – otkrio je Stefan i priznao da je konačno iskreno zaljubljen. 

Ata Images

 

‒ Zaljubljen sam, imam ćerku koja mi znači najviše na svetu. Pogotovo kao neko ko je sveže izašao iz pritvora i ko ima osećaj da nadoknadi svu tu ljubav. Shvatio sam koliko je ta ljubav bezuslovna da u životu radim dobre stvari. Kada je u pitanju ljubavni život, trenutno je status kvo. Više sam se posvetio sebi i poslu. Smeo bih Anu da upoznam sa svojom novom devojkom, što da ne, u budućnosti ‒ istakao je Rasta. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti