Rajsko letovanje u tajnom gradiću: Ognjen i Danijela Amidžić pune energiju na najbolji način (foto)

Rajsko letovanje u tajnom gradiću: Ognjen i Danijela Amidžić pune energiju na najbolji način (foto)

Letovanje Danijele i Ognjena Amidžića 

Danijela i Ognjen Amidžić letuju sa prijateljima u turskom gradiću Site, koji ih je potpuno očarao. Budući da su im cele godine dani ispunjeni brojnim obavezama, ne žude za aktivnim odmorom, već vreme uglavnom provode na divnoj, peščanoj plaži. Ponekad prošetaju obalom, a kad požele da zakorače u prošlost, odu u Stari grad, nedaleko od njihovog hotela.

Atraktivna direktorka agencije “Models Inc” nedavno je ispričala da oboje imaju toliko obaveza, da su odlučili da jedan dan u nedelji bude rezervisan samo za porodicu. Da li to znači da, kad dođe vreme odmora koji provode zajedno od jutra do mraka, jedno kod drugog ili kod sina Matije primete i neke osobine koje tokom “poslovnih meseci” nisu zapazili?

Pročitajte: Ognjen Amidžić - Moja supruga nema nijednu manu!

Privatna Arhiva

 

‒ Nas dvoje se već toliko dobro poznajemo da ništa ne može da nas iznenadi kod onog drugog. Istina je da imamo dan u nedelji kada smo na okupu i kada se ne govori o poslu, ali svake večeri, kad jedemo i završimo sa obavezama, uživamo u vremenu provedenom sa Matijom i slušanju dogodovština koje nam prepričava. Već je veliki dečak, izuzetno svestan svega. Ponekad imamo osećaj da smo mi njegova deca, jer ume da nam “održi predavanje” i da nas izrešeta sa nekoliko pitanja. (smeh) On jedino uspe da nas iznenadi.

Svake godine u ovo vreme mnogo se piše i još više govori o Danijelinoj savršenoj figuri. Na pitanje da li, kad vidi svoje fotografije s plaže, pomisli kako bi mogla da se vrati modelingu, odgovara:

Pročitajte: Ognjen Amidžić o malim bračnim tajnama - Danijela mi najviše zamera rasejanost i aljkavost

Privatna Arhiva

 

‒ Prvi put ću otkriti da sam odlučila da uradim upravo to i da sam pre nekoliko meseci potpisala ugovor sa jednom inostranom agencijom koja će me zastupati. Nedostajalo mi je sve ono lepo što posao modela nosi i upravo zbog toga prihvatila sam njihov poziv.

Proteklih dana na portalima smo mogli da pročitamo brojne tekstove s naslovom “Kakvu ženu ima Ognjen Amidžić!”, a popularno voditelj to ovako komentariše:

Pročitajte: Danijela i Ognjen Amidžić - Da smo slušali priče i reagovali, odavno ne bismo bili zajedno

 

‒ Pored činjenice da je izuzetno zgodna i lepa, Danijela je zaista najbolja žena. Ne kažem ovo da bih joj se dodvoravao, već je zaista tako.

Kako se letovanje Danijele i Ognjena Amidžića odvija u Turskoj, zemlji poznatoj po gastro-divotama, zanimalo nas je da li uspevaju da im odole. Ognjen otkriva da to i ne pokušava, već da uživa u turskim specijalitetima, naročito slatkim. A Danijela?

Pročitajte: Ognjen Amidžić - Kod mene je porodica pre svega, a onda posao, nema tu velike filozofije

‒ Tokom cele godine pazim šta jedem i zaista se maksimalno trudim da to uvek bude najzdravija moguća ishrana. Kada dođu dve nedelje odmora, dam sebi oduška i jedem sve što mi se dopada. Inače nisam neki ljubitelj slatkiša, ali dobru baklavu uvek treba probati.

Letovanje Danijele i Ognjena Amidžića - reset je neophodan 
 

Na samom kraju Ognjen je otkrio zašto bi trebalo imati nekoliko godišnjih odmora.

‒ Nije lako resetovati sistem za dve nedelje. Svakom od nas prvih nekoliko dana prolazi kroz glavu šta smo još mogli da uradimo, a nismo, i tek se posle toga prilagođavamo na činjenicu da smo na odmoru. S druge strane, tek što se potpuno opustimo, shvatimo da je vreme za povratak u realnost. Upravo zato čovek sebi mora da dozvoli luksuz da se više puta godišnje odmara, kako bi mogao da se fokusira na sve što ga čeka.

Pročitajte: Šta će reći Danijela? Ognjen Amidžić promenom iznenadio javnost (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica, novinarka hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti