Danijela i Ognjen Amidžić: Da smo slušali priče i reagovali, odavno ne bismo bili zajedno

Danijela i Ognjen Amidžić: Da smo slušali priče i reagovali, odavno ne bismo bili zajedno

Autor: | 25/09/2018

0

Ona je bivša manekenka, sada vlasnica modne agencije, a on jedan od najpopularnijih voditelja. Danijela Dimitrovski i Ognjen Amidžić važe za jedan od najskladnijih parova sa javne scene.

Šta je ono što vam prvo kažu za vašeg bračnog partnera?

Danijela: Svaki put mi kažu da imam najduhovitijeg supruga i smatraju me srećnicom što imam tu mogućnost da me svakodnevno zasmejava.
Ognjen: Kažu mi da imam najlepšu ženu u gradu, a onda me pitaju na koji foru sam je tako lepu osvojio. Sigurno je da sam sa njom imao više sreće nego lepote i pameti.

Godinama uspešno izbegavate skandale i brak držite van javne scene. Kako vam to polazi za rukom?

Danijela: Kod nas se sve dešava spontano, a činjenica je da kada se bavite javnim poslom, ne možete da utičete na sve stvari koje se dešavaju oko vas. Verujem da skandali ne idu bez razloga i da gde ima dima, tu ima i vatre. U našem odnosu bar sve do sada mesta skandalima nije bilo.
Ognjen: Danijela je stabilna ličnost, ona čvrsto stoji na zemlji i razume sve što nosi javni posao i kako to utiče na privatnost. Našli smo balans i funkcionišemo bez ikakve potrebe da od života pravimo cirkus. Jednostavno, nismo tabloidni par i kod nas nema puno prostora za skandalozne priče.

Da li pored odgajanja sina Matije i poslovnih obaveza uspevate da nađete vremena jedno za drugo?

Danijela: Sin nam je oduvek bio na prvom mestu, ali uspevamo da nađemo vreme za sebe i da ga provedemo kvalitetno. Zbog Matije je naš odnos postao bliži, pozitivniji i uvek nam je bilo primarno da i pored svakodnevnih obaveza i nervoze koju vuče posao, naše dete odrasta u zdravoj i pozitivnoj atmosferi.
Ognjen: Ne možemo baš svakog dana da izlazimo u provod i istina je da često nemamo više od nekoliko zajedničkih sati samo za sebe, ali uspevamo da se snađemo i nađemo zajedničku aktivnost u kojoj ćemo se posvetiti zabavi i kvalitetnom vremenu s onim drugim.

Planirate li da Matija uskoro dobije brata ili sestru?

Danijela: Ne bežimo od toga i kada se desi, mi ćemo biti srećni. Svakako bi nam donelo radost da dobije brata ili sestru.
Ognjen: Što više dece, to bolje! Uživamo u Matijinom odrastanju i ako se dođe i drugo dete, biću vrlo srećan. Ako dobijemo devojčicu, podrazumeva se da će biti lepa na tatu, pa ću da budem još srećniji.

Ko je stroži roditelj ?

Danijela: Otkada imamo Matiju, ja sam taj policajac roditelj, ali to se vremenom menja i oboje se slažemo sa stavovima po kojima ga treba vaspitavati.

Ognjen: Danijela je tome posvećena i s ove strane gledišta, uradila je odličan posao. Učestvujem u vaspitavanju svog deteta, iako sam slab na njega i nekad mi toliko nedostaje da bih se samo igrao sa njim i izbegavao da budem strog. Ipak, slažemo se zaista u svemu što se njega tiče i gledamo da ga usmerimo na pravi način, koliko god da mu je često vrlo teško odoleti.

Da li se odgodilo da vas je baš pogodila neka priča iz medija u vezi s vašim partnerom?

Danijela: Oduvek se vodim time da ne slušam priče i ne dozvolim površnim stvarima da utiču na moj brak i porodicu. Da smo ikada slušali priče i na iste reagovali, odavno ne bismo bili zajedno.
Ognjen: Imam tu sreću da Danijela nikada nije dala povoda da se priče pričaju, niti da me nešto pogodi ili mi stvori osećaj nepoverenja. Nije lako biti sa ženom koja je prelepa, uspešna i uspeva da se nosi sa svim životnim situacijama, ali kao što sam rekao, nikada nije dala povoda da se oko nje dešavaju negativne priče.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Luka Šarac

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti