Ognjen i Danijela Amidžić: Radujemo se proširenju porodice

Ognjen i Danijela Amidžić: Radujemo se proširenju porodice

Autor: | 03/06/2013

0


Jedan od naših najtraženijih top-modela u svetu i zaštitno lice brenda „Stella Mccakartey“ Danijela Dimitrovska Amidžić i popularni voditelj televizije „Pink“ Ognjen Amidžić u intimnoj atmosferi proslavili su prvu godišnjicu braka. Osvrnuvši se, njih dvoje složili su se da su 27. maja prošle godine, kada su se jedno drugome zavetovali na večnu ljubav, učinili pravu i najbolju stvar u svom životu. Shvatili su da su zaista rođeni jedno za drugo i da se uzajamno dopunjuju i poslovno i privatno.
Pred proslavu prve godišnjice braka, ekskluzivno prema saznanju magazina „Hello!“, jedna od muza najpoznatijih kreatora sveta saznala je da je u drugom stanju. Dvadesetšestogodišnja lepotica je srećnu vest podelila sa najbližim članovima porodice. Budući da su imali mnogo razloga za slavlje, tridesetosmogodišnji Ognjen i njegova supruga Danijela u čast svoje sreće i prve godine bračnog života uživali su u prijatnoj večeri restorana „Zira“ u Beogradu.

- Bilo je divno. Ognjen i ja ne izlazimo baš često, radije uživamo u kućnom ambijentu, pa smo odlučili da godišnjicu braka proslavimo u nekom otmenom restoranu. Odlično smo se proveli, iako je atmosfera bila glamurozna, nas dvoje smo se glasno smejali i šalili se, ne obazirući se na druge - započinje razgovor za naš magazin Danijela Dimitrovska-Amidžić.

Zašto ste godišnjicu braka proslavljali dan pre datuma na koji ste se venčali?

Danijela: Zbog poslovnih obaveza moj suprug i ja gotovo da smo zaboravili na našu prvu godišnjicu braka. Ognjen se sa Marinkom Madžgaljem, njegovim kolegom iz benda „Flamingosi“, dogovarao da datum promocije novog singla bude 27. maj. Ja sam konstantovala da je to idealan datum.
Ognjen: Samo sam pogledao Danijelu, a ona se uopšte nije setila da smo se ona i ja venčali tog dana.
Danijela: Tačno, ali sam se ubrzo izvinila. Posle toga suprugu sam dala na važnosti, pa sam sama predložila da promociju novog singla Marinko i on ipak upriliče 27. maja, a da mi godinu dana našeg bračnog života proslavimo dan ranije.

Zar, povodom vaše prve godišnjice braka, niste planirali žurku iznenađenja za Danijelu?
Ognjen: Sad mogu otvoreno da pričam o tome, pošto je ideja propala. Sve sam organizovao. Čak sam ugovorio da nam na zabavi sviraju naši drugari iz „Leksington“ benda koji Danijela veoma voli, ali nije mi se dalo. To je za moju suprugu trebalo da bude veliko iznenađenje, koje bi je sigurno oduševilo. Iskren da budem, prvo sam ovu žurku hteo da napravim za njen rođendan koji je bio nedavno. Sve je bilo organizovano, ali mi je ona saopštila da tih dana poslom putuje u Barselonu, tako da mi je ideja propala. Istu stvar sam hteo da ponovim za godišnjicu braka, nekoliko dana kasnije, ali su joj se opet poslovne obaveze poklopile sa žurkom iznenađenja. Nisam smeo da rizikujem pa sam sve otkazao.
Danijela: Bitna je volja. Zbog prirode posla kojim se bavimo zaista nikada ne znamo da li ćemo na važne datume biti zajedno. Zbog toga smo odlučili da godišnjicu braka proslavimo sami u restoranu. I bilo nam je baš lepo.
Ognjen: Nama je toliko lepo da nam je svaki dan kao neka proslava.

Jeste li sada, godinu dana od kada ste izgovorili sudbonosno „da“, sigurni da ste u tom trenutku uradili pravu stvar?
Ognjen: Kajem se, šta drugo da kažem. Danijela me mnogo maltretira.
Danijela: Ognjen je neozbiljan, kao i uvek. U intervjuima ja večito ispadam negativac. Hajde sada lepo kaži kako ti je u braku.
Ognjen: Realno, upala mi je kašika u med.
Danijela: Najiskrenije, prošlo je godinu dana, a kao da je juče bilo. Proletela mi je.

Da li su papir i bračni zavet promenili nešto u vašim odnosima?

Danijela: Ne. Ako ste pre braka imali prilike da živite sa partnerom, kao što je bio slučaj sa Ognjenom i sa mnom, papir ne može ništa da promeni. Živeli smo zajedno skoro godinu dana pre venčanja i gotovo smo sve znali jedno o drugome.
Ognjen: Meni je milina. Čista kuća, sređena, veš opeglan, skuvan ručak, jednom rečju raj. Iz svog iskustva, brak bih preporučio svima, najiskrenije.

Jeste li ipak saznali nešto novo o vašem partneru posle godinu dana braka?
Danijela: Jesam, saznala sam da je Ognjen veće dete nego što sam mislila, što "kontrolišem" tako što držim neki svoj kurs i ne dam dalje od toga. Ognjen pokušava da hvata neke krivine, ali to je, za sada, sve simpatično i slatko i najbitnije je da ne ugrožava našu zajednicu.
Ognjen: Dobro, to je osnovna razlika između muškarca i žene. O Danijeli sam znao sve odranije, ali čini mi se da je u braku postala tvrđa i doslednija u odbrani nekih svojih stavova.

Delite li kućne poslove?
Danijela: Iskreno, nemamo mnogo vremena za kućne poslove. Ranije sam ja vodila računa o kući, a sada imamo devojku koja brine o tome. Ognjen je zadužen za bacanje smeća u čemu uživa.
Ognjen: Ja nemam primedbi, samo svaki put kad jedem moram da pazim da mi neka mrvica ne ispadne na pod.
Danijela: I još nešto, bilo bi dobro kada bi moj suprug prestao da lepi žvake ispod stolice za kompjuter. Kad sam prvi put našla žvaku, umalo se nisam onesvestila. Mom šoku nije bilo kraja.

Da li vaš suprug i dalje razbacuje stvari po kući?

Danijela: Moram da priznam da se u tome Ognjen mnogo popravio. To se nikada neće iskoreniti, ali bitno je da sada preduzima inicijativu da sam skloni neke stvari. O njegovom ormaru ne bih pričala.
Ognjen: Slažem se. Danijela je pozitivno uticala na mene, ali obećavam da će, kada se konačno budemo skućili, pošto planiramo da kupimo veći stan, moj ormar biti kao u prodavnici.

Gde planirate da kupite stan?
Ognjen: Stan u kome sada živimo na Dedinju je zaista odličan, ali je premali za naše stvari.
Danijela: Volela bih da kupimo stan na istoj lokaciji gde trenutno živimo. Mirno je, lepo i čistije u odnosu na druge delove Beograda.
Ognjen: Ja volim Dedinje i potez oko Savskog venca, ali mi se i deo Banjice sviđa. U nekom od tih delova bih voleo da kupimo stan.

Jednom prilikom ste izjavili da biste voleli da se preselite u Njujork.
Danijela: Obično to izgovorim u momentu kada me neko razočara. U suštini, ne mislim tako jer sam jako vezana za Srbiju. Ne verujem da bih mogla svoju decu da gajim u inostranstvu. Možda jednog dana kada napune osamnaest godina i odluče se za školovanje u inostranstvu, onda bih pošla sa njima.
Ognjen: Ja bih voleo da živim u Njujorku.

Da li je vaša supuga vična u kuhinji?

Ognjen: Da, kad hoće. Odlično sprema piletinu, sataraš, paste i palačinke najbolje na svetu.

Donosi li vam Ognjen čaj i doručak u krevet?
Danijela: Svako jutro mi donese čaj, a i doručkom u krevet vrlo često zna da me iznenadi.
Ognjen: Donosim joj i cveće u krevet bez povoda, pa me onda napada i pita šta sam uradio pa se vadim cvetom.
Danijela: Ne, ja ga pitam: „Šta se desilo?“
Ognjen: Eto, čovek hoće da bude romantičan, ali ne vredi. Žene, žene.

Je li istina da ste u drugom stanju?
Danijela: Zaista ne želim da pričam o tome.

Ognjene, radujete se prinovi i proširenju porodice?

Ognjen: Kao i svaki oženjen muškarac koji ima savršenu ženu pored sebe radujem se proširenju porodice.

Priželjkujete li muško ili žensko dete?
Ognjen: Potpuno nam je svejedno, najvažnije je da dete bude zdravo.
Danijela: Ognjen je nekad komentarisao: „Nije bitno, ali ne bi bilo loše da dobijemo dečaka“. Za razliku od njega, mislim da ću prvo roditi žensko dete.
Ognjen: U poslednje vreme i ja imam sličan osećaj. Videćemo kad za to dođe vreme.

Budući da ste poslovno veoma angažovani, plašite li se da li ćete uspeti da se na odgovarajući način posvetite bebi?
Danijela: Moj posao nije striktno vezan za radno vreme, tako da će meni biti lakše da se organizujem. Radim od najranijih tinejdžerskih dana, tako da bi mi malo duži odmor dobrodošao.
Ognjen: Ne razmišljam mnogo o tome, mislim da se priroda postara da se sve nekako lako podnese.

Plaši li vas to kako ćete posle porođaja vratiti savršene proporcije tela neophodne za bavljenje vašim poslom?
Danijela: Ne. Vodim računa šta jedem i trudim se da se zdravo hranim. U mojoj porodici ima onih koji su skloni gojaznosti, ali ja sam veoma disciplinovana, pa dobru liniju održavam kvalitetnom hranom i treninzima.

Kakve su vam trenutne poslovne aktivnosti?
Danijela: Aktivno radim u okviru svoje agencije, „Models Inc.“ čiji sam suvlasnik. Ona jedina ima licencu za izbor „Elit Model Look“. Najvažnije je da se bliži kraju izbor najlepše devojke „Dahlia Elit Model Look“. Izabrali smo dvanaest finalistkinja koje će imati svoje finale u okviru emisije „VIP rum“ 2. juna na televiziji „Pink“. Osim toga radim kao top-model za klijente iz Evrope, tačnije iz Nemačke i Španije.
Ognjen: Uspešno privodim kraju sezonu „Ami G šou" i veoma sam zadovoljan gledanošću. Za septembar obećavam bolju priču i više aktulenosti u mojoj emisiji. Osim toga, angažovan sam na vođenju rijalitija "Farma". Na moje veliko zadovoljstvo „Flamigonsi“ su se pokrenuli, pa Marinko Madžgalj i ja promovišemo novi singl pod nazivom „S tobom bilo gde“ za koji smo uradili neverovatno zanimljiv spot. Preko društvenih mreža oglasili smo da tražimo par za snimanje spota. Javilo se puno ljudi sa prostora bivše Jugoslavije. U tu svrhu angažovali smo devojku iz Sarajeva i momka iz Bara. Sve je odlično ispalo. Zbog velikog interesovanja tokom celog leta čekaju me muzički nastupi.

Hoćete li imati vremena za letnji odmor?
Danijela: Naravno, ali tek u avgustu. Planiramo da boravak u Turskoj ukombinujemo sa još nekom destinacijom.

Tekst: Life Content, Jelena Popović
Foto: Miloš Nadaždin
Stilista: Stefan Orlić
Šminka: Vuk Vukasović, tel: 062 / 301 - 131
Frizura: Stanko Samardžić Đuro, tel: 065 / 979 - 12 - 34
Mesto snimanja: Hotel „Zira“, Ruzveltova 35, 011 / 331 - 48 - 00 www.zirahotels.com/‎

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti