Srđan Predojević posle turbulencija: Konačno uživam

Srđan Predojević posle turbulencija: Konačno uživam

Autor: | 05/03/2021

1

Voditelj Srđan Predojević za sobom je ostavio turbulentnu godinu. 2020. godinu svi ćemo pamtiti po epidemiji kovid virusa, po svakodnevnim restriktivnim merama, ,,novoj normalnosti", a voditelju Jutarnjeg programa i po odlasku sa radnog mesta na kojem je radio nešto više od 16 godina.

Pročitajte: Posle punih 15 godina Jovana i Srđan se razdvajaju

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nakon skoro pola godine traženja posla, teških trenutaka o kojima je više puta govorio, voditelj Srđan Predojević vratio se nekadašnjoj medijskoj kući u kojoj je radio- televiziji Pink. 

Dobio je priliku da se oproba u nečemu potpuno drugačijem od onoga što je do sada i više nego dobro radio. Srđan je postao urednik novog televizijskog kanala ,,Vesti" na kojem svako veče u udarnom terminu vodi istoimenu emisiju koja se bavi svim društveno aktulenim temama.

Pročitajte: Voditelj Srđan Predojević posle 16 godina će raditi ovo

Predojević ne krije koliko mu ova promena posle stresnog perioda prija, pa otkriva da na novom radnom mestu uživa više nego ikad.

- Moje jutarnje bdenje trajalo je 18 godina. Suština je, kao i svuda, u dobroj pripremi. Tada realizacija nije teška - ako se izuzme ustajanje u pet sati ujutro i prilagođavanje tom ritmu, koji nije nimalo lak. Sada smo svi u porodici veoma srećni, više ne idemo na spavanje u devet uveče. Deca kao da su otkrila novu dimenziju života u tih sat ili dva kasnijeg odlaska u krevet, a i mi stariji uživamo, pa sada imamo vremena za sve serije, filmove i druženja - sve ono što smo propuštali godinama obuzeti mojim jutrima. Nova promena veoma prija, emisija u večernjem terminu ima i prednosti zbog ogromne gledanosti, a imamo i ceo dan da, naspavani i odmorni, i zanatski pripremimo program kako treba. - kazao je novinar.

Voditelj Srđan Predojević ima još jedno zanimanje

Iako mnogi misle da je njegovo primarno i jedino zanimanje voditeljski posao - nije. Srđan je uspešan pilot, pa neretko kaže da mu se profesije često u potpunosti prepliću.

- Bavim se poslom koji želim i nikad nisam maštao o nekim drugim stvarima. Sebe vidim kao pilota koji trenutno radi u novinarstvu, a kolege vazduhoplovci me vide kao novinara koji u avion ne ulazi bez "gopro" kamere. Ni do danas ne mogu da odlučim šta je moj pravi posao jer me oba zanimanja podjednako opsedaju. To su jedine dve stvari o kojima mislim da znam dosta detalja. U ostalo se ne razumem. - bio je iskren Predojević.

U skladnom braku sa suprugom Mirjanom uživa godinama, a njihova srca potpuno su okupirali sin Stefan i ćerka Sofija. Predojević je iskreno podelio i teskobe koje ga prate u vaspitanju pubertetlija.

Pročitajte: Srđan Predojević u nikad goroj situaciji: Teško je kada u 49. godini ostanete bez posla

- Važno mi je samo da budu dobri i pošteni ljudi, da znaju šta hoće i da umeju da čuju druge. Ne odustajem dok ih ne naučim da ne mogu da rade baš sve što požele i da sve u životu zavisi od njih samih i njihovih sposobnosti i veština. - kazao je Srđan i dodao: 

- Volim da budem u kući s mojima, tu su mi slađe večere nego u bilo kom restoranu. Gde god da idemo nas dvoje, uvek vodimo i decu, tako da njima nije teško da, još od rođenja, u kolima provedu više sati bez ikakvih žalbi. Ne razumem trend da deca ostanu kod kuće kad tata i mama idu na more ili planinu. Za mene bi to bio odmor iz pakla, jer ne bih mogao da uživam ni u čemu znajući da su moja deca u stanu s telefonom u ruci. - zaključio je voditelj Srđan Predojević za magazin ,,Lena".

Komentari (1)

Loading
Saaajaaaa 22:33 05.03.2021
Odgovori

Sve čestitke Srdjanu i kao čoveku i kao voditelju.Uvek sam volela da ga gledam u jutarnjem programu.On je toliko kulturan i odmeren čovek,da ja nemam reči.Svako su mu pitanje i komentar bili na mestu,za razliku od njegove kume Jovane.Znao je bezbroj puta da izvuče neprijatnu situacuju koju Jovana priredi sa gostima. Jednom rečju ljudina.Svaka mu čast i svako dobro!

hellomagazin.rs hellomagazin