Odmor sa najboljim prijateljicama: Ovako Jovana Joksimović uživa na letovanju (foto)

Odmor sa najboljim prijateljicama: Ovako Jovana Joksimović uživa na letovanju (foto)

Autor: | 15/07/2021

1

Drugarice Jovane Joksimović su one, voditeljka uživa na letovanju  

Sezona godišnjih odmora uveliko je u toku, naročito za televizijska lica koja u letnjim danima prave podužu pauzu do početka nove sezone. Zahvaljujući društvenim mrežama u prilici smo da saznamo ne samo na kojim destinacijama uživaju javne ličnosti već i ko se sa kim druži.

Tako smo na „Instagram“ objavama tri poznate dame otkrili da su Jovana Joksimović, Marija Tarlać i Ivana Mišković-Karić izuzetno bliske prijateljice. Da li su jače polovine ostavile kod kuće ili oni ne žele da se slikaju ne znamo, tek utisak je da drugaricama boravak na Kefaloniji izuzetno godi.

Pročitajte: Zavirite na žurku u dvorištu luksuzne vile! Proslava 40. rođendana Jovane Joksimović, evo ko je sve došao

Instagram

 

Prošlog leta, zbog loše epidemiološke situacije, Jovana je odmor provela u Beogradu. Nije želela da sina Kostu i ćerke Srnu i Anu izlaže nepotrebnom riziku, koji su nosila putovanja, pa su se zabavljali kod kuće.

‒ Nepopravljivi sam optimista. Nadam se da će uskoro da dođe i ta vakcina i da će se ceo svet vratiti normalnom načinu funkcionisanja. Volela bih da verujem da nam putovanja više neće predstavljati želju koju ne možemo da ispunimo i neku vrstu luksuza ‒ izjavila je lepa voditeljka pre tačno godinu dana.

Instagram

 

Lekari najavljuju da ćemo od jeseni imati novi „susret“ sa koronom, koji će zahtevati pooštravanje mera, a dok se to ne desi, ako se i desi, Jovana koristi priliku da uživa u moru i suncu.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin