Mirka i Vujadin konačno pred matičarem, glumica otkrila detalje: Ja sam ta koja koči i odlaže

Mirka i Vujadin konačno pred matičarem, glumica otkrila detalje: Ja sam ta koja koči i odlaže

Autor: | 20/07/2021

1

Venčanje Mirke Vasiljević i Vujadina Savića – zašto se ovoliko čekalo?

Mirka Vasiljević i njen dugogodišnji partner Vujadin Savić još jednom će se ostvariti kao roditelji. Glumica će na jesen na svet doneti četvrto dete, devojčicu, i na taj način doprineti ostvarenju želje za velikom porodicom.

I pored toga što Vujadinove profesionalne obaveze iziskuju čestu promenu lokacije, mladi par ne želi mnogo da se razdvaja, pa će iz tog razloga do poslednjeg trenutka biti nepoznato gde će se Mirka poroditi, prenosi nova „Glorija“.

Pročitajte: Venčanje Mirke Vasiljević i Vujadina Savića - fudbaler insistira, a šta kaže lepa glumica?

Miloš Nadaždin

Venčanje Mirke Vasiljević i Vujadina Savića na čekanju je godinama, ali to ih ne remeti da neguju skladan odnos. Kao kruna velike ljubavi došlo je troje dece – sinovi Andrej i Mihajlo i ćerka Adrijana. Ali, njihovo venčanje svi potajno priželjkuju. Kako navodi izvor, mladi par planira da posle rođenja četvrtog deteta jedno drugom konačno kažu „da“, a lepa glumica otkriva zbog čega su na to ovoliko čekali.

Pročitaje: Mediji su nagađali, a Mirka Vasiljević prvi put progovorila o polu četvrte bebe

Mirko Tabašević

 

‒ Sve vreme sam ja ta koja koči i odlaže venčanje. Sa dvadeset sam imala želju da sve bude idealno, ali s vremenom sam postala svesna činjenice da nema potrebe za tim. Da smo se ranije venčali, imali bismo manji problem sa prostorom, pošto se krug prijatelja s godinama znatno proširio. Oni su naše najveće bogatstvo, jer je najvrednije kada imate stabla na koja možete da se oslonite. Šta god da posedujete, ako nemate s kim to da podelite, džaba je – rekla je.

Komentari (1)

Loading
Jaca 01:17 21.07.2021
Odgovori

A koga boli uvo iskreno. Ako hoces draga Mirka vencaj se, ako neces opet dobro. Daj samo nas ne smaraj vise sa tim. O mili Boze😞

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti