Pravo iznenađenje: Sloboda i Vojin oduševili zajedničkim pojavljivanjem na crvenom tepihu

Pravo iznenađenje: Sloboda i Vojin oduševili zajedničkim pojavljivanjem na crvenom tepihu

Autor: | 09/07/2021

0

Sloboda i Vojin zvezde večeri na Banja Luka Festu 

Omiljeni glumačko-bračni par, Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića, retko imamo priliku da zajedno sretnemo u javnosti. Poznati supružnici brižljivo čuvaju porodični život daleko od javnosti, pa podjednako vešto izbegavaju ne samo kamere već i svaku priču o tome kako provode vreme kad nisu okupirani poslom.

Iz tog razloga ne čudi što su se novinari iz regiona “sjatili” oko glumačkih zvezda kada su, ruku podruku, nasmejani, stali na crveni tepih muzičkog festivala „Banja Luka festa“.

Aleksandar Čavić

 

‒ Čestitamo organizatorima na odlično obavljenom poslu. Ovakva manifestacija nam je nedostajala ‒ poručili su Sloboda i Vojin, koji su se u Banju Luku zaputili kako bi uživali u koncertu Amire Medunjanin, za čiji nastup su karte rasprodate u rekordnom roku.

Pročitajte: Sloboda i Vojin o ćerkama - Vera i Mila uvek rade jedna za drugu, gledajući njih dve shvatili smo ko smo i šta smo

Aleksandar Čavić

 

Odevena u laganu letnju haljinu crne boje, koju je krasila tek diskretna čipka oko vrata, Sloboda Mićalović još jednom je održala modnu lekciju i sasvim sigurno damama dala ideju kako se doterati za večernji izlazak.

Aleksandar Čavić

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti