Sloboda Mićalović održala modnu lekciju, kombinacija koju ćete iskopirati već danas (foto)

Sloboda Mićalović održala modnu lekciju, kombinacija koju ćete iskopirati već danas (foto)

Autor: | 09/04/2021

5

Stil Slobode MIćalović žene obožavaju, a ova kombinacija će vas oduševiti

Glumica Sloboda Mićalović odavno je shvatila pravo značenje devize “manje je više” i ne odstupa od tog pravila. Iako je u javnom životu prisutna skoro dve decenije, retke su fotografije koje bi posvedočila da je napravila kiks – bilo u načinu šminkanja, bilo u odabiru garderobe.

Da je Slobodi teško naći zamerku, uverili smo se iznova i kad smo je sreli na konferenciji za novinare u Jugoslovenskom dramskom pozorištu gde je sa kolegama govorila o predstavi “Pučina”, koja će premijerno biti izvedena u subotu, 10. aprila.

Pročitajte: Glumica blista - Stil Slobode Mićalović je zbog ovoga omiljen kod žene

Boško Karanović

 

Odevena u dugu crnu haljinu i teksas jaknu, sa diskretnim nakitom i gotovo bez trunke šminke na licu, još jednom je pokazala da je lepota u jednostavnosti. Harizmatična pojava Slobode Mićalović, koja će u avgustu proslaviti četrdeseti rođendan, nije ostala nezapažena i van granica Srbije. Priznanje je  stiglo od američkog portala “Beautiful Women Pedia” koji ju je nedavno proglasio za najlepšu prirodnu glumicu na svetu.

Pročitajte: Slobodu verovatno nikada neće videti u ovakvom izdanju, ali Dragana Mićalović je to učinila (foto)

 

Boško Karanović

 
 

 

Komentari (5)

Loading
Gordana Kulic 18:26 09.04.2021
Odgovori

Divni ste,ja vas bas cijenim,kao jednu damu,koja je prirodna,i najljeosa,glumica na nasim prostorima, porodicna zena sa svim manirima velike zene,vrijedne postovanja....

Vesna 08:37 10.04.2021
Odgovori

Za mene je glumica Sloboda Mićanović jedna od najlepših glumica ,prirodna lepota,i kada glumi izgleda prirodno i nema nikakve gestikulacije ,SASVIM PRIRODNO DRŽANJE, RAZGOVOR U GLUMI OBICAN.Jako je zgodna bilo šta da obuče u tome je slatka ,lepa lep glas,u suštini vrlo lepa žena čak glas joj odgovara njenoj fizionomije.Veliki pozdrav, sve najlepše.Jedva čekam da je vidim u filmu ,seriji......😘😘😘❤❤❤❤❤❤❤

Eva Čubrović hellomagazin