Zauzet ili slobodan: Miloš Biković zbunio sve odgovorom o novoj devojci

Zauzet ili slobodan: Miloš Biković zbunio sve odgovorom o novoj devojci

Autor: | 09/06/2021

0

Nova devojka Miloše Bikovića (ni)je lepa Arina...

Priča koja je u domaćim medijima zimus diskretno najavljena u ruskim je kulminirala posle Međunarodnog filmskog festivala u Moskvi, u čijem je žiriju, na poziv čuvenog Nikite Mihalkova, bio i Miloš Biković. Tokom smotre, magazin „InStyle“ organizovao je svečanu večeru, na kojoj se srpski glumac pojavio u društvu lepe Arine Vološine, atraktivne ruske plesačice. Već sutradan svi portali pisali su o njihovoj ljubavi. Kao što se moglo očekivati, nije bilo zvaničnih potvrda, ali ‒ zar je to ikada ikome bilo potrebno?

Pročitajte: Ponovo zaljubljen - Ovo je nova devojka Miloša Bikovića (foto)

Ubrzo je stigao i podsetnik da je Arina u januaru sa Milošem bila na zimovanju njegove klase. Pojavile su se i „mutne, ali drage“ zajedničke fotografije, a prisetili smo se i da je on krajem prošle godine dao potvrdan odgovor na pitanje da li je emotivno srećan.

Pročitajte: Barbara Tatalović pokazala novog dečka, fanovi Miloša Bikovića joj poslali neočekivanu poruku

Međutim, intervju koji je Miloš Biković dao za novi „Story“ sve je zbunio. Ako je suditi po njegovom odgovoru na pitanje o emotivnom statusu i lepoj Arini, čini se da je zgodni glumac i dalje slobodan i da se na tom polju od rastanka sa manekenkom Barbarom Tatalović ništa nije promenilo.

- Nekada je medijima važnije da napišu nešto senzacionalističko nego istinito - reko je zagonetno.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti