Dvanaest veličanstvenih: Oni su čuvena glumačka klasa 2007 koja godinama osvaja srca publike

Dvanaest veličanstvenih: Oni su čuvena glumačka klasa 2007 koja godinama osvaja srca publike

Autor: | 14/01/2021

0

Glumcačka klasa koja je od 2007. godine kod Dragana Petrovića Peleta pohađala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, ostavila je značajan trag u svetu filma. Dvanest veličanstvenih glumaca čini klasu, koja je čini se, postigla iznenađujuć uspeh, a ono što je posebno zanimljivo je činjenica da klasa 2007 nije poznata samo po svojim ulogama već i po prijateljstvu, koje nema cenu.

Klasa 2007 osvojila je srce domaće publike, a njeni polaznici pre gotovo četrnaest godina bili su Miloš Biković, Tamara Dragičević, Anja Alač, Ivan Mihailović, Uroš Jakovljević, Ana Gaćeša Kostić, Nina Janković, Miljana Gavrilović, Stojan Đorđević, Miodrag Radonjić i Mateja Popović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨ (@klasa2007)

Neki od ovih glumaca ostvarili su već sada uloge po kojima će za života biti upamćeni.

Miloš Biković pojavio se u ulozi Aleksandra Tirnanića u filmu "Montevideo, Bog te video" i od tada njegova karijera dobija poseban smer. Glumac je preokret doživeo od kada se pojavio u filmu "Sunčanica" Nikite Mihalkova, koji mu je otvorio vrata i ka ruskoj filmskoj industriji, gde je danas jedan od najtraženijih glumaca. Danas ga domaća publika posebno voli u ulozi Petra Maraša.

Pročitajte: Sreća i nesreća u isto vreme - Miloš Biković oboleo od korone, a baš u tom momentu iz Rusije stiže ona

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Tamara je takođe imala ulogu u filmu "Montevideo", a danas igra, kako mnogi misle, ulogu svog života. U filmu "Toma" Tamara Dragičević tumači lik Silvane Armenulić. Tamara pored uspešne karijere sa suprugom Petrom Benčinom ima dvoje preslatke dece.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic)

Anja Alač, ćerka legendarne Vesne Čipčić svojom lepotom osvojila je srca domaće publike, a njena uloga u hit seriji "Tate" mnogima je omiljena.

Pročitajte: Anja Alač o tajni njene lepote - Moj optimizam je ponekad isuviše dominantan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac)

Ivan Mihailović oduševio vas je prvi put kao Mirko Klisura u "Vojnoj akademiji" i to je definitivno jedna od glumačkih rola, koja će obeležiti njegovu karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Mihailovic (@ivanmihailovic)

Uroš Jakovljević glumio je u serijama "Miris kiše nad Balkanom", "Nemoj da zvocaš", a sada tumači jednu od glavnih uloga u seriji "Vrata do vrata", a možete ga gledati i u hit seriji "Zlatni dan".

Klasa 2007 pored brojnih glumačkih bisera iznedrila je i mnogima omiljenu glumicu, Ninu Janković. Plavooka umetnica iz "Montevidea", forenzičarka iz "Ubica mog oca" ili požrtvovana majka u seriji "Mama i tata se igraju rata", Nina je čini se nepogrešiva. Sada lepa glumica očekuje svoje drugo dete i to ćerkicu.

Pročitajte: Trudna Nina Janković za januar ima samo jedan cilj - Ovo ne smem da dozvolim!

Ana Gaćeša Kostić u seriji "Vojna akademija" tumači lik Violete, emotivne partnerke Mirka Klisure (Ivana Mihailović). Mlada glumica nedavno se udala za Nestora Kostića, brata Vuka Kostića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anka Gacesa Kostic (@ankaoninsta)

Miljana Gavrilović svoju karijeru započela je ulogom u seriji "Folk", po kojoj će je domaća publika zauvek pamtiti. Mama dvoje preslatkih mališana nedavno je glumila u filmu "Hotel Beograd" sa kolegama Milošem Bikovićem, Jelisavetom Orašanin i Miodragom Radonjićem.

Pročitajte: Miljana Gavrilović za "Hello!" - Sposobna sam da odigram širok dijapazon uloga, ali nažalost nema prilike

Stojan Đorđević trenutno je zapažen u seriji "Klan", a za zgodnim glumcem, "poludele" su pripadnice lepšeg pola. Ipak on je u srećnom braku, a sa suprugom ima preslatkog sinčića.

Klasa 2007 kao što vidite broji dvanaest veličanstvenih glumaca, a mnogima je omiljen Miodrag Radonjić, koji već sada ne može da izađe na ulicu a da ga neko ne oslovi sa "Baćo". Uloga Baće u "Južnom vetru" definitivno je obeležila njegovu dosadašnju karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag)

Matej Popović pažnju domaće publike privukao je u seriji i filmu "Šešir profesora Koste Vujića", kao i u seriji "Kako preživeti Beograd", a pored glumačkog poseduje i neverovatan muzički talenat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateja Popović (@mattwpoupe)

Jelisaveta Orašanin takođe je biser ove klase. Supruga Miloša Teodosića za sobom ima brojne uloge, a publika ju je zavolela kao Roksandu u seriji "Vojna akademija". Trenutno je možemo gledati u serijama "Drim Tim" i "Slučaj porodice Bošković", dok ona u bolonji provodi prve dane nakon porođaja.

Pročitajte: Miloš Teodosić van sebe od sreće - Porodila se Jelisaveta Orašanin

Sjajni glumci, veliki prijatelji i mladi ljudi koji su neverovatan uzor mnogima, članovi su klase 2007, koja slobodno može stati uz rame klasama 1984. koju je pohađao njihov profesor Pele, Srđan Todorović, Dragan Bjelogrlić, Manda i Vesna Trivalić i 1990. koju pohađaju Nela Mihajlović, Nataša Ninković, Vojin Ćetković, Sergej Trifunović i nikada zaboravljeni Nebojša Glogovac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨ (@klasa2007)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti