Dvanaest veličanstvenih: Oni su čuvena glumačka klasa 2007 koja godinama osvaja srca publike

Dvanaest veličanstvenih: Oni su čuvena glumačka klasa 2007 koja godinama osvaja srca publike

14/01/2021

0

Glumcačka klasa koja je od 2007. godine kod Dragana Petrovića Peleta pohađala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, ostavila je značajan trag u svetu filma. Dvanest veličanstvenih glumaca čini klasu, koja je čini se, postigla iznenađujuć uspeh, a ono što je posebno zanimljivo je činjenica da klasa 2007 nije poznata samo po svojim ulogama već i po prijateljstvu, koje nema cenu.

Klasa 2007 osvojila je srce domaće publike, a njeni polaznici pre gotovo četrnaest godina bili su Miloš Biković, Tamara Dragičević, Anja Alač, Ivan Mihailović, Uroš Jakovljević, Ana Gaćeša Kostić, Nina Janković, Miljana Gavrilović, Stojan Đorđević, Miodrag Radonjić i Mateja Popović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨ (@klasa2007)

Neki od ovih glumaca ostvarili su već sada uloge po kojima će za života biti upamćeni.

Miloš Biković pojavio se u ulozi Aleksandra Tirnanića u filmu "Montevideo, Bog te video" i od tada njegova karijera dobija poseban smer. Glumac je preokret doživeo od kada se pojavio u filmu "Sunčanica" Nikite Mihalkova, koji mu je otvorio vrata i ka ruskoj filmskoj industriji, gde je danas jedan od najtraženijih glumaca. Danas ga domaća publika posebno voli u ulozi Petra Maraša.

Pročitajte: Sreća i nesreća u isto vreme - Miloš Biković oboleo od korone, a baš u tom momentu iz Rusije stiže ona

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Tamara je takođe imala ulogu u filmu "Montevideo", a danas igra, kako mnogi misle, ulogu svog života. U filmu "Toma" Tamara Dragičević tumači lik Silvane Armenulić. Tamara pored uspešne karijere sa suprugom Petrom Benčinom ima dvoje preslatke dece.

Anja Alač, ćerka legendarne Vesne Čipčić svojom lepotom osvojila je srca domaće publike, a njena uloga u hit seriji "Tate" mnogima je omiljena.

Pročitajte: Anja Alač o tajni njene lepote - Moj optimizam je ponekad isuviše dominantan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac)

Ivan Mihailović oduševio vas je prvi put kao Mirko Klisura u "Vojnoj akademiji" i to je definitivno jedna od glumačkih rola, koja će obeležiti njegovu karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Mihailovic (@ivanmihailovic)

Uroš Jakovljević glumio je u serijama "Miris kiše nad Balkanom", "Nemoj da zvocaš", a sada tumači jednu od glavnih uloga u seriji "Vrata do vrata", a možete ga gledati i u hit seriji "Zlatni dan".

Klasa 2007 pored brojnih glumačkih bisera iznedrila je i mnogima omiljenu glumicu, Ninu Janković. Plavooka umetnica iz "Montevidea", forenzičarka iz "Ubica mog oca" ili požrtvovana majka u seriji "Mama i tata se igraju rata", Nina je čini se nepogrešiva. Sada lepa glumica očekuje svoje drugo dete i to ćerkicu.

Pročitajte: Trudna Nina Janković za januar ima samo jedan cilj - Ovo ne smem da dozvolim!

Ana Gaćeša Kostić u seriji "Vojna akademija" tumači lik Violete, emotivne partnerke Mirka Klisure (Ivana Mihailović). Mlada glumica nedavno se udala za Nestora Kostića, brata Vuka Kostića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anka Gacesa Kostic (@ankaoninsta)

Miljana Gavrilović svoju karijeru započela je ulogom u seriji "Folk", po kojoj će je domaća publika zauvek pamtiti. Mama dvoje preslatkih mališana nedavno je glumila u filmu "Hotel Beograd" sa kolegama Milošem Bikovićem, Jelisavetom Orašanin i Miodragom Radonjićem.

Pročitajte: Miljana Gavrilović za "Hello!" - Sposobna sam da odigram širok dijapazon uloga, ali nažalost nema prilike

Stojan Đorđević trenutno je zapažen u seriji "Klan", a za zgodnim glumcem, "poludele" su pripadnice lepšeg pola. Ipak on je u srećnom braku, a sa suprugom ima preslatkog sinčića.

Klasa 2007 kao što vidite broji dvanaest veličanstvenih glumaca, a mnogima je omiljen Miodrag Radonjić, koji već sada ne može da izađe na ulicu a da ga neko ne oslovi sa "Baćo". Uloga Baće u "Južnom vetru" definitivno je obeležila njegovu dosadašnju karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag)

Matej Popović pažnju domaće publike privukao je u seriji i filmu "Šešir profesora Koste Vujića", kao i u seriji "Kako preživeti Beograd", a pored glumačkog poseduje i neverovatan muzički talenat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateja Popović (@mattwpoupe)

Jelisaveta Orašanin takođe je biser ove klase. Supruga Miloša Teodosića za sobom ima brojne uloge, a publika ju je zavolela kao Roksandu u seriji "Vojna akademija". Trenutno je možemo gledati u serijama "Drim Tim" i "Slučaj porodice Bošković", dok ona u bolonji provodi prve dane nakon porođaja.

Pročitajte: Miloš Teodosić van sebe od sreće - Porodila se Jelisaveta Orašanin

Sjajni glumci, veliki prijatelji i mladi ljudi koji su neverovatan uzor mnogima, članovi su klase 2007, koja slobodno može stati uz rame klasama 1984. koju je pohađao njihov profesor Pele, Srđan Todorović, Dragan Bjelogrlić, Manda i Vesna Trivalić i 1990. koju pohađaju Nela Mihajlović, Nataša Ninković, Vojin Ćetković, Sergej Trifunović i nikada zaboravljeni Nebojša Glogovac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨ (@klasa2007)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković Instagram

Najnovije vesti