Oglasio se Biković, ovo je njegova poruka Arini i Barbari

Oglasio se Biković, ovo je njegova poruka Arini i Barbari

Autor: | 02/08/2021

1

Oglasio se Biković posle optužbi na svoj račun 

Ruska plesačica Arina Vološina iznela je juče šokantne tvrdnje o vezi sa glumcem Milošem Bikovićem

„Skoro godinu dana nisam živela svoj život jer sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Važno je bilo razmišljati o njegovom liku, ugledu, reputaciji (to mu je najvažnije, ali, nažalost, slika koju vidite na ekranu ne odgovara stvarnosti, što je posebno strašno kada ta osoba na svakom koraku pominje Boga). Do poslednjeg trenutka nadala sam se da postoji nešto ljudsko u njemu. Ali, 31. jula sve se potpuno raspršilo. Ponašao se veoma grubo...“ navela je imeđu ostalog Arina i podigla veliku prašinu. Ubrzo posle nje poruku javnosti poslala je još jedna Miloševa bivša Barbara Tatalović

Pročitajte: Devojka Miloša Bikovića iznela šokantne optužbe - Do poslednjeg trenutka nadala sam se da postoji nešto ljudsko u njemu

„U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje manje cene nego reputacija. E pa, baš iz razloga što većina vas misli da ova mlada devojka želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim. Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla“, napisala je Tatalovićeva. 

Oglasio se Biković, njegove reči podelile javnost 

Svestan da se njegovo ime provlači po svetskim medijima, i da fanovi očekuju da se oglasi i kaže nešto, Miloš nije dugo čekao, već se samo kratkim postom na Tviteru obratio svima. 

"Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića", sve je što je Miloš napisao, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti