Ne gubi vreme: Miloš Biković pokazao novu devojku? (foto)

Ne gubi vreme: Miloš Biković pokazao novu devojku? (foto)

Autor: | 09/08/2021

3

Devojka Miloša Bikovića – ko je misteriozna brineta?

Samo nekoliko dana nakon što se ruska plesačica Arina Vološina javno požalila da tokom godinu dana, koliko je bila u vezi sa Milošem Bikovićem, „nije živela svoj život“ kad – evo nove teme vezane za ljubavni život glumca koji privlači ogromnu pažnju i kod nas i u Rusiji. Ponovo se novosti saznaju na „Instagramu“, ali ovog puta stižu „na kašičicu“.

Pročitajte: Bivša devojka Miloša Bikovića, Barbara Tatalović tvrdi - Doživela sam niz gnusnih stvari sa Milošem

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Prvo vidimo Miloša koji je u uskoj ulici primorskog grada zastao da napravi selfi, a iza njega se nazire devojka. Ako ćemo da budemo iskreni, vidi se njena zelena trendi tašna, ali da je hteo da je nema u kadru, Miloš bi se sigurno potrudio da je izbegne.

Pročitajte: Kraj i početak ljubavi - Devojka Miloša Bikovića fotografijom sve zbunila! Ko je njen novi dečko

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Istovremeno je na svom „insta storiju“ objavio fotografiju na kojoj su dve ležaljke na pustom delu plaže snimljene u suton. Naravno, nije poenta u ležaljkama, već u paru koji ih je zauzeo. Da se na jednoj od njih nalazi devojka – nema nimalo dileme, a ko je ona – verovatno je pitanje dana kada ćemo saznati. Možda je baš ona bila razlog zbog koga je Arina obznanila šta misli o bivšem dečku, jer po nepisanom pravilu dojučerašnji partneri najburnije reaguju kada se u životu „onog drugog“ pojavi nova ljubav.

Instagram

 

 

Komentari (3)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti