I Barbara Tatalović tvrdi: Sve što je Arina navela prepoznajem! Doživela sam niz gnusnih stvari sa Milošem

I Barbara Tatalović tvrdi: Sve što je Arina navela prepoznajem! Doživela sam niz gnusnih stvari sa Milošem

Autor: | 02/08/2021

1

Barbara i Miloš posle veze nisu ostali u dobrim odnosima 

Raskid Miloša Bikovića i Arine Vološine još nije počeo ni da se hladi, a već se oglasila njegova bivša devojka, manekenka Barbara Tatalović. Ona je samo dolila ulje na šok izazvan današnjom objavom ruske plesačice, koja je protiv beogradskog glumca iznela niz prilično ozbiljnih optužbi.

Pored priznanja da mu od juče više nije devojka, Arina je istakla da je Miloš egocentričan. Barbara nije gubila vreme i odmah je stala na njenu stranu:

Boško Karanović

 


- U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje manje cene nego reputacija. E pa, baš iz razloga što velika većina vas misli da ova mlada devojka želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim. Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla.

Pročitajte: Glumac kakvog ne poznajemo - Barbara i Miloš srećni i zaljubljeni, poljubac zabeležile kamere

- Dalje ne želim da ulazim u ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slepo veruje. To je, čini mi se, borba sa vetrenjačama - zaključila je Barbara, poručivši na kraju medijima da neće odgovarati na pozive i poruke u vezi sa ovom temom.

Instagram

 

Posle kraha ljubavne priče sa Bikovićem, srce lepe manekenke osvojio je sportista Igor Davidović. Nije komentarisala zbog čega su ona i popularni glumac raskinuli, ali mnoge stvari mogu da se pročitaju između redova podrške njegovoj sad već bivšoj devojci. 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti