Iskrena ispovest Miloša Bikovića: Roditelje sam prvi i jedini put video zajedno kada sam imao 18 godina

Iskrena ispovest Miloša Bikovića: Roditelje sam prvi i jedini put video zajedno kada sam imao 18 godina

28/12/2020

0

Porodica Miloša Bikovića, oduvek je bila tema koju je javnost i te kako zanimala. Biković je uspeo ono što je retko kome pošlo za rukom. U Rusiji je stekao status zvezde i proglašen je za najpopularnijeg glumca u toj zemlji. Ipak, Miloš čvrsto stoji na zemlji, svestan je svog talenta, slavu i uspeh nosi lako, bez opterećenja, fame, senzacija. Detalje svog privatnog života otkrio je za ruske medije, za koje je govorio o svom rođenom bratu igumanu Mihailu Bikoviću, koji je  starešina manastira Jovanja.

- Prvi film koji sam snimio u Rusiji je "Sunčanica" Nikite Mihalkova. Postoji jedna priča o mom bratu monahu i tom filmu. Brat je veliki poštovalac njegovih filmova i sećam se da mi je jednom rekao da Mihalkov sprema novi film i da želi da angažuje nepoznate glumce. Tada mi je rekao da treba da mu pišem da želim da igram u njegovom filmu - počeo je priču Biković i otkrio zbog čega nije poslušao savet svoga brata.

Pročitajte: Sreća i nesreća u isto vreme - Miloš Biković oboleo od korone, a baš u tom momentu iz Rusije stiže ona

foto: M.M./ATAImages

- Rekao sam mu: "Ako je to božja volja, igraću u tom filmu". To se na kraju i desilo - rekao je glumac i objasnio da mu je odnos sa starijim bratom oduvek bio veoma važan.

- Moj brat je stariji od mene 16 godina, a otišao je u manastir kada je imao 22 godine. Ljudi imaju pogrešnu percepciju kada je reč o ovim stvarima i smatraju da monasi žive isposničkim životom, kao da žive u pećini. Ali to nije tako. ispričao je Miloš i otkrio kako su njegovi roditelji reagovali kada je njegov brat rešio da se zamonaši.

- Teško im je bilo da prihvate. On je upamtio kako izgleda porodični život. Ja nisam. Postojao je jedan period kada su se moji roditelji nakon razvoda pomirili. Bili su ponovo zajedno šest meseci zajedno, ali su se potom trajno rastali. Ne sećam se perioda kada smo bili svi na okupu. Ali znam da sam svoje roditelje prvi i jedini put video zajedno kada sam imao 18 godina. Sedeli su za stolom i doručkovali... Brat i ja imamo iste roditelje, ali smo rasli u različitim uslovima - kaže Biković, prenosi "Alo", i objašnjava koliko je takvo odrastanje uticalo na njegov život.

Pročitajte: Porodica Miloša Bikovića bila je veoma bogata, glumac priznaje: Sve smo izgubili

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic)

- Verujem da ljude oblikuju različite stvari koje mu se događaju kako u detinjstvu, tako i kasnije u životu. Moj život je prepun iskušenja, vodile su me različite strasti, imao sam fazu kada sam puno grešio i nekada su mi mnoge stvari izgledale besmisleno. Imao sam utisak da sam konstantno u nekom začaranom krugu iz kojeg nisam mogao da izađem. Svaki moj pokušaj da izađem, vraćao me je natrag. Tek kada se udaljite od svih iskušenja, možete da postignete suštinsku slobodu - ispričao je Biković u emisiji "2vernik2" na ruskoj televiziji.

Ipak, kako je naglasio, kao glumcu mu je bilo neophodno da izađe iz svoje zone komfora.

- Neophodno je da probate različite stvari u različitim fazama života. Da iskusite život u svoj njegovoj punoći. Da probate stvari koje su vam strane jer samo tako možete da ih približite sebi i da ih razumete. Želeo bih da probam nove stvari, da odem na vojnu obuku, da iskusim život u šumi, a nedavno sam naučio da koristim oružje -zaključio je Biković.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images, instagram

Najnovije vesti