Posle vesti i o veridbi i o prinovi Katarina Grujić otkriva detalje velike svadbe

Posle vesti i o veridbi i o prinovi Katarina Grujić otkriva detalje velike svadbe

Autor: | 09/06/2021

0
Katarina Grujić i Marko Gobeljić  velika ljubav, veliki planovi

Pevačica Katarina Grujić zaprošena je baš onako kako je priželjkivala. Njen izabranik, fudbaler Marko Gobeljić, ovaj važan trenutak osmislio je pažljivo, i nije pogrešio. 

‒ Marko je ispunio sva očekivanja. Želela sam baš ovakav prsten. Kao svaka devojka, na „Instagramu“ sam često komentarisala: „Samo da ne bude krug i da ne bude srebro“. Dobila sam kockasti zlatni prsten, sve je pogodio – ispričala je pevačica u emisiji „Šok tok“. 

Pročitajte: Udaje se Kaća Grujić - Marko Gobeljić kleknuo i pred svima zaprosio devojku (video)

Svaki detalj dugoplanirane veridbe izveden je do perfekcije. 

‒ Marku je bilo najteže, jer živimo zajedno, a sa prijateljima je mesec dana kovao tajni plan. Priredio mi je neopisivu sreću, veridbu ću pamtiti dok sam živa i mogu vam reći da sam sigurna da ćemo zajedno provesti mnogo lepih godina. Da sam znala da ću tu noć biti zaprošena, bolje bih se sredila. Dok sam silazila niz stepenice govorila sam mu: „Ubiću te“ ‒ sa širokim osmehom prepričava Katarina

Pročitajte: Marko Gobeljić baš ume da iznenadi - Dan zaljubljenih prvo je stigao kod Kaće Grujić (foto)

Katarina Grujić i Marko Gobeljić – ljubav na prvi pogled

Da je Marko Gobeljić onaj pravi znala je čim ga je upoznala. 

‒ Srećna sam što ću biti njegova do kraja života. Venčaćemo se sledećeg leta, najverovatnije u junu, samo da se sve ovo sa koronom stabilizuje – otkriva atraktivna pevačica i napominje da će prezime Gobeljić dodati svom, jer je ipak prepoznatljiva kao Katarina Grujić. 

Mediji prenose da mladi par očekuje prinovu, ali njih dvoje to još ne potvrđuju. U kratkoj izjavi za „Srpski telegraf“ Katarina je rekla: 

‒ Kada dođe vreme, vi ćete prvi saznati. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti