Katarina Grujić izašla iz porodilišta, Gobeljić zaplakao kada je video ćerku (foto)

Katarina Grujić izašla iz porodilišta, Gobeljić zaplakao kada je video ćerku (foto)

Autor: | 19/12/2021

0

Ćerka Katarine Grujić izašla iz porodilišta

Najsrećnija sam na svetu, ovaj osećaj ne može da se opiše rečima, uzbuđeno je poručila mlada majka Katarina Grujić, koja je, u pratnji supruga Marka Gobeljića na Svetog Nikolu iznela iz porodilišta njihovu ćerku Katju.

Pročitajte: Marko Gobeljić priredio gala slavlje za svoju najsjajniju zvezdu: Goste dočekao u specijalnoj majici, Katjino rođenje slavilo se do zore

ATA Images

 

“Ne možemo još da kažemo na koga beba liči, ja se nadam da liči na mene. Jedva čekam da dođemo kući. Najviše vremena ću ja provoditi sa bebom, naravno, ali tu su moja svekrva i moja mama, Marko. On je plakao kad je video ćerku, to su emocije koje se ne mogu opisati,” izjavila je Kaća pre nego što se zaputila u porodični dom.

Pročitajte: Dobro došla, lutko moja: Porodila se Katarina Grujić, ponosni tata odmah pokazao malu Katju (foto)

ATA Images

 

Beba je stigla na svet pre četiri dana  u jednom privatnom porodilištu. Na rođenju je dobila najvišu ocenu, deset. Budući da je porođaj protekao u najboljem redu, mama i ćerka su pod nadzorom lekara ostale tek koliko je bilo neophodno da se oporave.

Za to vreme, srećni tata organizovao je veliku proslavu. Kada je čuo da je postao otac, obukao je majicu sa natpisom “Dobrodošla Katja”. “Prvi su mi iscepali majicu Katarinina sestra i moj kum. Bilo je suza kada me je Kaća zvala iz bolnice i kad sam video naše dete,” nije krio emocije Marko.

“Najponosniji sam otac na svetu,” kaže prvotimac Crvene Zvezde koji se sa pevačicom venčao početkom septembra. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti