Snežana Dakić se vraća njemu, javnost oduševljena!

Snežana Dakić se vraća njemu, javnost oduševljena!

Autor: | 09/04/2021

3

Snežana Dakić vraća se pred kamere, a u toku je odbrojavanje dana do početka njene nove emisije na „K1“ televiziji. Na pitanje šta je posle godinu i po dana bavljenja PR-om i prodajom stanova VIP klijentima bilo presudno da kaže: „Ovo je prava prilika“, odgovorila je:


– Ideja se iskristalisala tokom nedavnog boravka u Istanbulu. Tamo sam bila na seminaru iz ličnog razvoja, budući da već neko vreme pohađam edukacije za lajfkouča. Razgovarajući sa poznatim guruom Mohanđijem i sa još nekoliko ljudi čije mišljenje poštujem, shvatila sam da ću biti srećna samo ako se vratim poslu u kome sam najbolja. Naravno, trebalo je da se pojavi neko ko će mi dati mogućnost da ga radim tako da iza urađenog stojim imenom, likom i delom, što bi se reklo. Jednostavno, ne mogu da spustim sopstvene kriterijume i glumim nešto što nisam, samo da bih se pošto-poto nekome dopala.

Pročitajte: Zavirite u luksuzni dom poznate voditeljke - Snežana Dakić živi kao kraljica (foto)

Luka Šarac

 

Nova emisija prikazivaće se od ponedeljka do petka u popodnevnim satima. Biće to tok-šou o aktuelnim društvenim pojavama, nezaobilaznim muško-ženskim, ali i međuljudskim odnosima. U trenutku dok se još veća kako će se emisija zvati, Snežana za „HELLO!“ otkriva da u studiju neće biti sama:


– Biće tu još tri lepe i pametne žene. Tempo će biti žestok jer ćemo s gledaocima biti pet dana u nedelji, ali sigurna sam da nam to neće biti problem i da ćemo publici doneti zaista novi, drugačiji i kvalitetniji sadržaj od onog koji se trenutno nudi na televizijama.

Komentari (3)

Loading
Miki 17:30 09.04.2021
Odgovori

Blue Jasmine, ko nije gledao eto to je Dakićka... Pas laje vetar nosi....

Ex faca 09:15 10.04.2021
Odgovori

Vraća se „njemu“? Pa, ako, ako ga nije zaboravila i neka joj ga češće

Devi Mohan 15:17 11.04.2021
Odgovori

Draga Snezana, divna vest - zelim ti srecu i ispunjenje na svim zivotnim poljima. Topli pozdrav iz Slovenije, Devi

Brankica Treskavica hellomagazin

Najnovije vesti