Zbog optužbi za silovanje odbila je da igra s njim u predstavi: Branislav Lečić i Mirjana Karanović posle svega oči u oči

Zbog optužbi za silovanje odbila je da igra s njim u predstavi: Branislav Lečić i Mirjana Karanović posle svega oči u oči

Autor: | 14/02/2024

0

Branislav Lečić i Mirjana Karanović posle svega oči u oči

Gostovanje Branislava Lečića u emisiji “Pretres” na televiziji Hype podiglo je mnogo prašine.

Poznati glumac dotakao se raznih tema, čak i onih bolnih, bio je iskren do koske i odgovarao na sva pitanja koja su mu postavljana.

Boško Karanović

 

Tačka usijanja svakako je optužba za silovanje koju je 2021. godine protiv njega podnela glumica Danijela Štajnfeld. Mnogi su tada upirali prstom u njega, a neke kolege odbile su da s njim dele ekran i scenu.

Da li je u međuvremenu sreo nekoga od njih, interesovalo je voditelja. Da li mogu da ga pogledaju u oči?

Pročitajte: Veza sa trideset godina mlađom učinila svoje - Branislav Lečić neprepoznatljiv, promenio lični opis

- Video sam jednu osobu. Pružio sam joj ruku... Ali sam ćutao. I gledao sam je pravo u oči. Ni ona nije izgovorila reč, ni izvinjenja, ni pokajanja, ali sam siguran da je primila moju poruku. To je Mirjana Karanović. Siguran sam da je čula ono što sam imao da joj kažem. A nisam ništa rekao.

Boško Karanović

 

Mirjana je, podsetimo, bila među prvim javnim ličnostima koje su reagovale na optužbu protiv Lečića. Tada je na Instagramu objavila sledeće:

“Obaveštavam vas da odbijam da igram sa Branislavom Lečićem u predstavi 'Mamu mu je*em ko je prvi počeo, u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave sa istim glumcem. Spremna sam da predstavu igram ukoliko se odlučite da ga zameni drugi glumac.”

Ni kasnije, kada je krivična prijava protiv Branislava Lečića odbačena, Mirjana nije promenila svoj stav. Na pitanje da li je srela kolegu otkako je afera isplivala u javnosti, ostala je kategorična:

- Nisam ga srela i ne želim više nikad da ga vidim.

 

@hypetelevizija Pretres sa Branislavom Lecicem je na nasem kanalu #hypetv ♬ original sound - HYPE TV

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još