Strah Tanje Savić bio je opravdan: Ništa još nije gotovo

Strah Tanje Savić bio je opravdan: Ništa još nije gotovo

Autor: | 23/03/2021

1

Strah Tanje Savić, sa kojim je iz dana u dan živela proteklih godinu dana, polako počinje da biva java. Naime, iako je mnoge obradovala vest da će pevačica konačno videti sinove Maksima i Đorđa i da će njih troje konačno biti zajedno pevačica je sad obelodanila da najvažnija stvar, ipak, nije rešena. 

Pročitajte: Sinovi Tanje Savić za koji dan sa majkom, pevačica plače od sreće - Konačno, idem da ih uzmem!

printscreen youtube

 

 

Strah Tanje Savić da će sukob sa suprugom trajati i posle sudske odluke da dovede decu u Srbiju, zaista je bio opravdan. Istina je da pevačica još uvek nije dobila starateljstvo nad decom.

- Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodila nego u Australiji - ispričala je Tanja za "extrafm.hr".

Pročitajte: U studiju je vladao muk - Suze Tanje Savić uživo u emisiji, potresno i emotivno (video)

Instagram screenshot

 

 

- Čula sam se sa decom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja. Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji srećnija mama od mene. Još nemam mogućnost da zagrlim decu, biće to uskoro - dodala je Savićeva, a potom istakla da i dalje ima čitav spisak neostvarenih želja iako se najveća ostvarila.

- Imam želje, nisam sve ostvarila. Ipak, srećna sam žena jer me sitnice čine srećnom - zaključila je pevačica, koja sa nestrpljenjem išekuje dan kada će zagrliti svoje dve najveće ljubavi. 

Komentari (1)

Loading
Mirčeta Sošić 13:50 24.03.2021
Odgovori

Iskrene čestitke što uskoro grlite Vašu decu, njihov otac ne voli na pravi način svoju decu. Majke su bolji roditelj za decu... 👍❤️

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti